Всичко, което трябва да знаете за личния живот на Ейми Шнайдер преди „Jeopardy!“

Ако сте гледали предаването за игри на NBC Jeopardy!, може би си спомняте Ейми Шнайдер. Ако не, тя е инженерен мениджър, който беше любимец на феновете в шоуто. От ноември 2021 г. до януари 2022 г. тя се наслади на серия от 40 победи в игралното шоу.

Нейната победна серия беше втората най-дълга в историята на шоуто, след само серия от 74 победи на Кен Дженингс. Тя обаче е най-успешната жена, появявала се в шоуто, с печеливша серия от 1,3 милиона долара.

 Ейми Шнайдер

Ейми Шнайдер

Ейми Шнайдер се идентифицира като транссексуална жена.

Шнайдер се подложи на операция за смяна на пола, преди да създаде име за себе си в Jeopardy! Нямаше публичен дебат или новинарско заглавие за нейната операция да стане транссексуална жена, тъй като тя беше непозната за останалия свят преди операцията.

Най-приятната част за мен беше да бъда по телевизията като истинското си аз,

Това каза тя в интервю за Джордж Стефанопулос.

Да изразявам себе си, да представлявам цялата общност от транс хора и...просто да бъда умна, уверена дама, която прави нещо наистина редовно, като това да бъде в опасност!

Тя заключи. В един от своите туитове тя посочи, че е доволна от пола си, но никога не иска да бъде възприемана само като транс жена.

Не исках да правя твърде много от това, че съм транс в обстановката на шоуто. Аз съм трансжена и се гордея с това, но имам и много други неща! Нейният туит заяви.

Ейми Шнайдер преди това е била омъжена за съпруга преди операция

Преди това Шнайдер е бил женен за съпруга, която е срещнала след дипломирането си и преди операцията. И това беше преди Jeopardy!

На 8 декември 2021 г. шампионката на игралното шоу се обърна към Twitter и разказа за живота си на своите последователи. По този начин тя също така разкри, че се е запознала със съпругата си след колежа, докато е участвала в театрална постановка на „Укротяване на опърничавата“.

Тя [съпругата] играеше едноименната опърничава и аз можех да направя някаква поличба на шега с поличбите, защото в крайна сметка се разведохме, но това е несправедливо към жена, която обичах от много години, и ние все още сме приятели, добави Шнайдер.

След развода си тя намери любовта в Женевиев, сегашната й приятелка, сестра на приятеля на нейна близка приятелка. Шнайдер описа как се е запознала с нея, като пише:

Приятелката ми се мотаеше в апартамента ми през лятото на 2020 г., говореше по телефона с приятеля си и накрая тя покани сестрата на гаджето си при мен да я закара до някъде. Женевиев се оказа тази сестра.

Тя намекна, че двамата не са започнали да се срещат до февруари 2021 г. Вместо това, докато не излизаха, те се фокусираха върху това да бъдат близки приятели. Освен това се твърди, че са разбрали, че имат дълго бъдеще заедно.

Популярни Публикации