Всичко, което трябва да знаете за Карли Ритър (актриса и певица)

Карли Ритър е страхотен актьор, както и фантастичен вокалист. О, Farmer беше голям хит за нея, както и It Don’t Come Easy.

Бързи факти

Пълно име Карли Ритър
Дата на раждане 01 март 1982 г
Възраст 39 години
Хороскоп Риби
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение женен
Дата на брак 1 май 2016 г
Съпруг наметало на Джейсън
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Английски с френски, холандски
Религия Кристиян
образование Колеж Васар
баща Джон Ритър
Майка Нанси Морган
Братя и сестри (Три) Джейсън Ритър, Тайлър Ритър и Ноа Ритър
Twitter Карли Ритър Twitter
Instagram Карли Ритър Instagram
IMDB Карли Ритър IMDB

Връзка с Карли Ритър, съпруг

Карли Ритър е омъжена дама. Преди двойката да издигне връзката си на ново ниво, тя се срещаше с приятеля си Тим. Двойката се ожени на 7 септември 2016 г., през 2016 г. Доскоро връзката беше силна. Тя обожава половинката си, но изглежда двойката не планира да има деца в момента. Възможно е обаче да имат намерения да имат деца в следващите години. Тя обаче е направила някои изследвания, за да прикрие факти за връзката си. Тя може просто да иска да се концентрира върху работата си и да не говори за личния си живот, което може би е причината да го пази в тайна.

  Карли Ритър

Карли Ритър (Източник: Google)Кариера в музиката

Карли има успешна певческа кариера в допълнение към актьорската си кариера. Тя е подписана със звукозаписната компания Concord Vanguard. Тя е публикувала редица песни, всички от които са се представили много добре на пазара. През 2013 г. тя издаде хитова песен, озаглавена Princess of the Prairie. Нейната песен, The Ever Loving Kind, беше издадена същата година и се представи добре. Save Your Love, Storms on the Ocean, It Is Love и It Doesn’t Come Easy са сред другите й хитове.

Уикито на Карли Ритър

Родена е на 1 март 1982 г., което я прави на 39 години през 2021 г. Родена е в Америка и има американско гражданство. Нейният етнос е комбинация от английски, холандски и френски произход. Точният ръст на Карли не е известен, въпреки че изглежда висока. Очите и косата й са сини, а тя има кафява коса. Баща й също е бил актьор в САЩ. Нанси Морган и Джон Ритър са имената на нейните родители. Баща й загина трагично на 11 септември 2003 г. Текс Ритър и Дороти Фей са нейни баба и дядо. Тя е снаха на Лелия Парма. Джейсън Ритър, Тайлър Ритър и Ноа Ритър са нейните трима братя и сестри. Тя получава образованието си в колежа Vassar. През 2005 г. тя получава дипломата си.

  Карли Ритър

Карли Ритър (Източник: Google)

Размери на тялото

Карли е запазила много красива и управляема фигура като актьор. Актрисата е висока 5 фута 9 инча (1,72 метра), което допринася за физическия й ръст. Освен това, няма информация за нейното тегло, размер на гърдите, талията, бедрата, чашката на сутиена, обувките или роклята. Тя е по-красива с кафява коса и чифт прекрасни сини очи.

Нетната стойност на Карли Ритър за 2022 г

Нетното състояние на Карли Ритър е около 2 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации