Всичко, което трябва да знаете за Джонатан Садовски

Джонатан Садовски е добре познат актьор, който играе Джош Ксандър Камински в ситкома Young & Hungry. Той се появява във филми като She’s the Man, Live Free или Die Hard и много други.

Кратки факти за Джонатан Садовски

Пълно име Джонатан Садовски
Дата на раждане 23 ноември 1979 г
Възраст 41 години
Височина/колко висок?
6 фута, 1 инч
Професия актьор
Бащино име Робърт Садовски
Име на майката Марироуз Садовски
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 4 милиона долара

Приятелката на Джонатан Садовски

Джонатан Садовски и дългогодишната му приятелка Мелиса Лин се сгодиха на 5 юни 2015 г. в апартамента на колежката на Джонатан, Емили Осмънт. Мелиса Лин е професионален стилист, запален спестовник и пътешественик по света. Двойката се среща от 2010 г. Не е ясно как са се срещнали за първи път. Когато двойката показа романтичните си снимки в Instagram и Twitter, феновете му разбраха за любовната му афера.

Двойката публикуваше много снимки в социалните мрежи, демонстрирайки колко са отдадени на връзката си.
Той е в щастлива връзка с Мелиса Лин, но тя все още не е станала негова съпруга.
Двойката планира мечтаната сватба и изглежда, че сватбеният им ден не е далеч. Двойката прекарва чудесно време заедно.Мелиса, годеницата на Джонатан, публикува в Instagram тяхна снимка през октомври 2018 г. и я надписа Изминаха 8 години. Джонатан също добави прекрасна снимка, на която се радват на сняг заедно на рождения ден на Мелиса.
Пожелавам ти Честит рожден ден.

 Съпруга на Джонатан Садовски

Съпруга на Джонатан Садовски

Нетна стойност

Нетното състояние на Джонатан Садовски се оценява на 4 милиона долара към 2022 г. Все още няма точна информация за заплатата му, но той е много добре компенсиран. Той е много талантлив актьор, който е работил много усилено, за да постигне тази позиция.

Огромната му нетна стойност произтича от различните му роли пред камерата, най-вече като Сейлс в Терминатор: Хрониките на Сара Конър (2008) и Хенри Гудсън в S#*! My Dad Says (2010-2011), между другото.
Той е много щедър човек. Като форма на благотворителност той дарява голяма част от приходите си на нуждаещите се.

Той се грижи за децата, затова дарява пари и консумативи на домове за сираци и организации, които помагат на деца на улицата. Джонатан също дарява храна и други неща от първа необходимост на сиропиталището и обича да прекарва свободното си време с тях. Той води охолен начин на живот и обича да яде и опитва нови храни. Освен това обича да пътува.

Седмица

1. Джонатан Садовски е роден на 23 ноември 1979 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ.
2. Робърт е името на баща му, а Марироуз е името на майка му.

Популярни Публикации