Всичко, което трябва да знаете за Даян Холечек – бившата съпруга на Чък Норис

Даян Холечек беше модел и актриса, най-известна като бившата съпруга на Чък Норис, известен шампион по бойни изкуства, награждаван актьор, активист и филантроп.

Кратки факти за Dianne Holeche

Пълно име Даян Холечек
Първо име Даян
Фамилия Холечек
Дата на раждане 27 ноември 1941 г
Възраст 79 години
Професия модел и актриса
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Стрелец
Без деца две
Височина 170 см

Просветляващото интервю

В интервю за „Пълна мярка“ Шарил Аткисън зададе няколко честни въпроса на бившия съпруг на Даян Холечек Чък Норис. Тя го разпита директно кой му е дал псевдонима първоначално. Чък каза, че веднъж, докато бил в армията и бил в тренировъчен лагер, испанец го попитал дали знае какво означава името му Карлос на английски.

Това означаваше Чарлз, а прякорът на Чарлз е Чък, така че това му остана. Той също така й показа книгите си, които е написал през годините, и й разказа за преживяванията си в Ирак. На въпроса на Шарил дали е известен сред военните, разположени там, той шокирано отговори, че един от тях го е татуирал на ръцете си. Войниците там имаха името му, което означаваше, че той е много популярен там.  Даян Холечек

Даян Холечек (Източник: Google)

Шарил продължи да обсъжда професията си, като спомена, че е бил във военновъздушните сили и че брат му е бил в армията и е бил убит във Виетнам. Чък пази официалната си униформа като спомен. Шерил попита за чувствата му относно „фактите за Чък Норис“, на което той отговори, че го смята за смешно. Докато разглеждаше галерията му, Шерил го попита за интересите му към правоприлагането. От което той беше ентусиазиран по това време, но в крайна сметка се влюби в преподаването на карате. Те също така говориха за неговата политическа стена, времето му с президента Буш и скачането с парашут с него. Когато го разпитаха за политическите му убеждения, Чък каза, че живее според философията „Съгласен съм да не съм съгласен“.

Афера, съпруг, женен

Чък беше нейната любов от гимназията. След като се присъединява към военновъздушните сили, Чък прави предложение с писмо. Те излизаха една година, преди да се оженят през 1958 г. На традиционна церемония те размениха обети. Даян беше на 17, а Чък на 18, когато се ожениха.

Меденият месец продължи четири дни в Биг Беър, Калифорния. Майкъл Рой Норис е роден на 4.10.1962 г. Ерик Скот Норис е роден през 1964 г. Знаменитостта и успехът на съпруга й причиняват брачни проблеми. Слуховете за афера на Чък с Йохана навредиха на брака му. Три месеца разлика през 1988 г. По-късно те се опитаха да се помирят за децата си, но това не успя и те се разведоха през 1989 г.

Оттогава тя е необвързана. Бившият съпруг на Даян се жени за Джина О’Кели на 28 ноември 1998 г., девет години след развода им. 30 август 2001 г. рождени дати за Дакота Алън и Данили Кели. Двойката е близка и живее мирно заедно. Чък сподели снимка с Гена и надпис „Гена и аз“. Децата на Даян и Чък процъфтяват. Майкъл, първото им дете, е бил в Born American, Young Warriors и Ameriggedon.

Ерик е бивш пилот на NASCAR и каскадьор. 2002 шампион на Nascar Winston West Series. Universal Soldier National Treasure and Office Space го представя като каскадьор. Тексаски рейнджър и Делта Форс участват в дуото баща-син. Седемте внуци на Даян. Макс, Грета и Хана са деца на Майкъл. Ерик, нейният втори син, има Камрин, Клои, Чанц и Кеш.

Различни видове насилие

Дик Кавет разпита бившия съпруг на Даян Холечек Чък Норис за многото видове насилие във филмите и дали хората все още биват наранявани. Чък отговори, че тренират и се опитват да го направят възможно най-кратко, без да нараняват никого. Той изрази загрижеността си за каскадьорите, чиято прехрана зависи от успеха на всеки филм, и предприема допълнителни мерки, за да не нарани някой от своите каскадьори.

След това Дик разпитва Норис за брат му, когото е загубил във Виетнам, и дали знае как е умрял. Чък каза, че брат му е главният човек на патрула и показва засада, организирана от Виетконг; когато ги видя да се готвят да стрелят по неговия патрул, той извика в отговор, за да ги предупреди да се наведат, и когато го направи, те съсредоточиха артилерията си върху него. Семейството на Чък е информирано за случилото се от един от неговите приятели от патрула. След това те обсъдиха конфликта, основната му цел и дали е оправдан или не. Дик продължи да говори за различни бойни изкуства, актьори и обучение по айкидо, което той каза, че е правил от няколко седмици.

  Даян Холечек

Даян Холечек (Източник: Google)

Смъртта на Чък Норис

Наскоро Чък беше в тенденция в Twitter поради фалшиви съобщения за смъртта му. Според съобщенията новият коронавирус е убил актьора от екшън филми за бойни изкуства и ветерана от военновъздушните сили Чък Норис. Новината беше представена като шега на страницата във Фейсбук, но мнозина прочетоха само първата половина на шегата и й отговориха.

Това обаче не беше първият мит на Норис; през 2012 г. имаше измама във Facebook, която твърди, че е починал. След това връзката доведе посетителите до измама с анкета, в която те бяха насърчавани да предоставят лична информация, за да спечелят голяма награда.

Нетна стойност

Нетната стойност на Даян се изчислява. нейният бивш съпруг, Чък Норис има нетна стойност от 70 милиона долара към 2022 г . Той получава приблизително 2 милиона долара всяка година. Той е натрупал пари чрез актьорско майсторство и бойни изкуства. Чък се е появявал във филми като The Delta Force, Code of Silence, The Octagon и франчайза Missing in Action. Той също така е публикувал романи, които са увеличили нетната му стойност. Той продаде къщата си в ранчо в Далас, Тексас, за 1,2 милиона долара през 2013 г. Домът от 7362 квадратни фута имаше реновиран басейн, четири спални и девет бани.

Акценти и информация (възраст, рождена дата и височина)

  • Диана е на 77 години.
  • Нейната рождена дата е 27 ноември 1941 г.
  • Даян Кей Холечек е пълното й име.
  • Тя участва в Холивуд ’84, сдържан ситком, който се излъчва за кратко време.
  • Тя е от американски произход.
  • Тя е от бял етнос.
  • Височината й е 5 фута 7 инча.

Популярни Публикации