Връзката на Микеле Мороне със съпругата му не издържа толкова дълго

Животът на Микеле Мороне не винаги е било дъги и пеперуди. Той стана известен и получи международна известност със сексуалния трилър от 2020 г. „365 дни“, но преди това актьорът почти беше спрял да играе. Той беше в дълбока депресия след развода със съпругата си Руба Сааде. Морон пази личния си живот и любовната история за себе си. Той не спомена жена си повече от две години след като се ожениха. След това, в публикация в Instagram от февруари 2020 г., той говори за развода си и финансовите си затруднения.

Бракът на Микеле Мороне с Руба Сааде

Morrone разкри, че има съпруга две години след като са се оженили, според TvZap. Той взе решението, след като завърши втори в италианското издание на Dancing with the Stars. Когато Morrone посети Ливан през 2011 г., той се влюби от пръв поглед в Saadeh. Той я запомни като най-прекрасната дама, която някога е виждал, и моментално се влюби в нея до уши. Той възкликна как Сааде не го пресметна или прецени, което го накара да се влюби още повече в нея. Той оценяваше нейния интелект и разбираше, че никога няма да срещне друга дама като нея.

 Мишел МоронеТя й посвети стихотворение и тя постепенно разви чувства към него. В крайна сметка те започнаха да се срещат. Мороун твърди, че Сааде е ливански стилист и я нарича истински талант. Според нейния Instagram тя сега работи с дизайнера Ели Сааб от 2022 г. През 2014 г. двойката се ожени цивилно в Италия и Ливан. Тяхната сватба беше малка и лична афера, като присъстваха само двадесет души.

Труден развод на Микеле Мороне

Бракът на Мороне със съпругата му не издържа. Актьорът беше много тъжен, когато двойката се раздели през 2018 г. Разводът беше труден за него и едва не го накара да спре да играе. Той написа: Щях да напусна всичко преди година и половина, защото не исках повече да действам. След развода ми бях в дълбока меланхолия. В същото време той беше разорен и безработен. И така, за да свързва двата края, той работеше като градинар в отдалечена общност от около 1000 души.

За щастие животът му се промени към по-добро и той вече е международна сензация с филмите „365 дни“. Той написа: „Когато си паднал, съдбата поставя правилния влак пред теб и ако си достатъчно силен, можеш да го поемеш. Винаги, винаги, винаги вярвайте в себе си.

 Мишел Мороне

Michele Morrone има две деца

Двамата сина на Мороне, Маркъс и Брандо, са отгледани от Сааде. Мороне беше в Рим, когато разбра, че ще става родител за първи път. Бившата му съпруга по това време се оказала в Ливан. Тя изпрати снимка от своя ултразвук заедно с писмото, за да сподели новината.

Актьорът първо беше объркан, но в крайна сметка изрази задоволство от новината. Каза, че доставката е най-прекрасното нещо. Исках да знам гласа на съществото, на което съм дал живот, каза той. Брандо, второто дете на двойката, се роди през 2017 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Мороне и Сааде често публикуват за децата си в социалните медии. През 2019 г. например знаменитостта от 365 дни: Този ден публикува своя снимка с децата си.

Популярни Публикации