Връзката на Мартин Коув с Мери Скаво Скуайър все още е силна

Приятелката на Мартин Коув, Мери Скаво Скуайър, преди беше често в акаунтите му в социалните медии. Той информира почитателите си за личния си живот, като публикува снимки и редовно споменава приятелката си. Те дори ходеха на събития на червения килим и семейни събирания като двойка. Например Коув я придружи на звездната премиера на „Имало едно време в Холивуд“ през 2019 г. В черна парти рокля тя дойде до него.

След избухването обаче той спря да я тагва в своите туитове и публичните им изяви намаляха. Всички предположиха, че двамата са се разделили заради неочакваното им изчезване. Оказва се, че това не е така; напротив, те все още са силни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от МАРТИН КОВЕ (@martinkove)Мартин Коув все още е с приятелката си Мери

През 2017 г. Коув призна връзката си със Скаво, като я заведе на откриването на филма на сина си Джеси Скаво, The Fake. Той публикува снимки от нощта в Туитър, като каза, че е прекарал фантастично с приятелката си и детето си. Страхотна нощ за празнуване на новия филм на моя син @JesseKove и аз #FakeNews с моята приятелка Мери, публикува той. През октомври 2017 г. той разкри пред обществеността, че гаджето му го е посетило във Вашингтон, когато снима Ню Йорк с Дани Трехо.

 Martin Kove

Той туитна снимки от пътуването и каза, че е страхотно да бъде с нея. Подобни споменавания и публикации продължиха до 2019 г., след което изчезнаха през 2020 и 2021 г. Очевидно това не означаваше, че са се разделили. В крайна сметка той сподели снимки със своите момчета и Скаво на 2 юли 2022 г. Всички те стискаха Купа Стенли и се наслаждаваха на събитието. Двойката изглеждаше в добро настроение, докато прекарваха време с момчетата си. Приятелката на Коув е успешен предприемач. Според страницата й във Facebook тя е президент на River Park Executive Suits, първокласен офис под наем в окръг Вентура. Има две момчета от предишен брак. Джордан, най-малкият й син, се ожени през юни 2019 г.

Предишни връзки на Мартин Коув

От 1981 до 2005 г. Коув е женен за новозеландската актриса Вивиен Коув. Той и бившата му съпруга имат две деца, близнаците Джеси Морган и Рейчъл Оливия. Джеси и Рейчъл тръгнаха по стъпките му в Холивуд и се утвърдиха като изпълнители. В Cobra Kai Джеси изигра по-младата версия на Джон Крес от Коув.

 Martin Kove

Само Джеси остана в актьорския бизнес. Рейчъл смени кариерата си и сега е главен изпълнителен директор на Transformational Solutions и квалифициран лайф коуч. Баща й, изглежда, беше одобрил смяната на работата й. Той ме научи никога да не се отказвам от стремежите си, каза тя пред Cliche Mag, описвайки баща си като един от най-упоритите и непреклонни хора, които някога е познавала. Тя дори каза колко много се възхищава на баща си и неговия труд.

Популярни Публикации