Връзката на Клайв Стенден със съпругата му Франческа

В историческата драма Викинги, Клайв Станден изобразява Роло. Неговият герой е женен за Гисла, франкската принцеса. Коя обаче е съпругата на Стандън в реалния живот?

  Клайв Станден

Забавните моменти на Клайв Стандън

Клайв Стенден Wiki

По отношение на произхода, Клайв Станден е роден на 22 юли 1981 г. в Холивуд, графство Даун, Северна Ирландия; няма информация за семейството му. За разлика от това, няма информация за неговите братя и сестри. Той е от британско-ирландски произход и от кавказка етническа принадлежност.
Неговата зодия е рак. Що се отнася до неговото образование и академични постижения, той е посещавал училище „Крал Едуард VII“. След това той отиде в Melton Mowbray College.Коя е съпругата на Клайв Стандън?

Стенден има жена, която живее с него, когато не е на снимачната площадка на Vikings в ролята на жестокия Роло. Не само това, те са били заедно от дълго време. Повече от четиринадесет години актьорът от 'Герои и злодеи' е женен за Франческа Станден. Двойката се ожени в Babington House през 2007 г. Standen и съпругата му, подобно на Rollo of Normandy, имат три деца. Имената им са Еди, Рафърти и Хейдън. За съжаление Стенден и съпругата му водят личен живот, с малко информация за тях, достъпна за обществеността. Двойката полага усилия да вечеря заедно винаги, когато Стандън има малко свободно време в забързания си график.

Клайв Стандън за родителството на децата си

Актьорът от Hammer of the Gods обича да прекарва възможно най-много време с децата си. Това е безсмислено за свободното ми време. Станден обясни на Express UK: Аз съм баща на три деца от 22-годишна възраст и съм женен мъж. По това време той все още работеше върху викингите. Според актьора той винаги се е прибирал в осем вечерта. да прекарва време с партньора и децата си. Актьорът заяви, че обича да участва в занимания с децата си. Той дори прекарва свободното си време, твърди той, играейки на карти Pokemon с малкия си син Рафърти. Еди, дъщеря му, се интересува от наука. Той обичаше да проверява знанията й, докато тя изучаваше самолети и история на полетите. Най-големият син на Стандън, Хейдън, прекарва време с баща си в обсъждане на политика, живот и лични интереси.

Най-големият лукс на Клайв Стандън са децата му.

Актьорът от Робин Худ разкри в интервю за Haute Living, че най-големият му лукс в живота са децата му. Той е на разположение да предложи съвети на тримата, когато имат нужда от това. Бих преместил планини за тях, ако трябва, заяви актьорът. Той спомена колко много му е приятно, когато децата му изразяват любовта си към него. Стандън каза за тези моменти: Това е същността на най-значимия и мощен лукс, който този живот може да предложи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клайв Стандън (@clivestanden)

Актьорът се появи в Съвета на бащите, защото се идентифицира с героя, който изобразява. Беше много далеч от ролите, които беше свикнал да играе. Стандън обясни, че обича да обсъжда шоуто с децата, за да разшири кръгозора им. Според него те често питат за предаването и той с удоволствие отговаря на запитванията им.

Популярни Публикации