Връзката на Кевин Джеймс със съпругата и децата му все още е силна

Кевин Джеймс , актьорът от „Кралят на Куинс“, е женен за Стефана Де Ла Круз повече от десетилетие. Те посрещнаха четири деца заедно по време на брака си. За разлика от екранните му романтични премеждия, любовната му история в реалния живот е невероятна. Той се запознава със съпругата си през 2001 г., след като приятели и колеги му организират среща на сляпо. Въпреки че виждаме успешни срещи на сляпо само във филмите, те се оказаха полезни за Джеймс в реалния живот, тъй като двойката заживя заедно малко след тяхната среща на сляпо. Джеймс изглежда семеен мъж, който се наслаждава на времето със съпругата и децата си. Затова нека разгледаме отношенията му със съпругата и децата му.

  Кевин Джеймс

Кевин Джеймс за работата си.

Връзката на Кевин Джеймс със съпругата му

Докато Джеймс е добре познато лице в индустрията, съпругата му също е имала възможността да се докосне до света на филма. Тя се появява в няколко епизода на The Kings of Queens, но е най-известна с ролите си в Zookeeper и Paul Blart: Mall Cop (1 и 2). Джеймс и съпругата му обаче са изключително поверителни относно връзката си. Двойката се сгоди през 2004 г. след две години връзка. Сватбата им беше последвана година по-късно от годежа им.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кевин Джеймс (@kevinjamesofficial)

На 19 юни 2004 г. двойката размени клетви и гарантира, че сватбата им премина без проблеми. Пищният прием след церемонията добави магията на празненствата. Любовта им само става по-силна и те остават толкова поразени, колкото и при първата им среща. Неговият израз на любов е остроумен, което трябва да е фактор за щастливия им брак. На Свети Валентин през 2020 г. Джеймс сподели снимка на двойката, която се смее, докато хапе парче торта, надписвайки, че нищо не може да застане между нас. Джеймс сподели снимка със съпругата си на шестнадесетата им годишнина, надписвайки я, ти си всичко, от което имам нужда, заедно с децата и пица в петък вечер и неделна паста, но това е всичко: ти, децата, пица и паста. Феновете и съпругата му го обожават за това, че има уникален начин да изразява емоциите си.

Кевин Джеймс и неговите осиновени деца

Те посрещнаха първата си дъщеря Сиена Мари през септември 2005 г. и Джеймс го описа като най-невероятното усещане да знае, че някой ден ще го нарече татко. Двамата очакваха друго дете две години по-късно, през 2007 г. Отново беше жена! Според Джеймс те са били изключително щастливи да посрещнат втората си дъщеря Ший Джоел у дома. Той добави, че му харесва да бъде баща и да прекарва време със съпругата и децата си, а добавянето на още едно момиче е черешката на тортата.

Освен това той понякога споделя изображения и видеоклипове на жена си и децата си. Той сподели видео на сина си, който свири на пиано и дъщеря му пее на 26 март 2020 г. и те изглеждаха абсолютно очарователни. През 2011 г. Джеймс, съпругата и децата му увеличиха семейството си до пет. Те родиха син, Канън Валънтайн. Най-накрая те посрещнаха най-малката си дъщеря Систин Сабела през 2015 г.

Джеймс заяви, че жена му и децата му го вдъхновяват да работи и правят всичко за него. Той гарантира, че прекарва време със семейството си и си взема почивки, за да укрепи връзката им.

Кевин Джеймс Wiki

Кевин Джеймс, роден като Кевин Джордж Книпфинг, е актьор и комик, най-известен с ролята си на Дъг Хефернан в ситкома на CBS „Кралят на Куинс“. Актьорската игра никога не е била първият избор на комика от този забавен и симпатичен вид; спортът беше първата му любов. Той играеше футбол в гимназията и беше страхотен защитник. Той също беше опитен спортист, който се състезаваше в мачове по борба. За да направи кариера от страстта си, той завършва спортен мениджмънт в университета. След няколко семестъра обаче осъзнава, че това не е това, което иска да прави.

По време на лятната си ваканция той се яви на прослушване за комедийна роля в обществена театрална постановка и беше избран. Толкова много му хареса да играе комедия, че реши да направи кариера от това. Той става член на импровизационната група на брат си Гари Валънтайн и свири с тях. Когато му предложиха петминутна игра в комедиен клуб, той получи първата си голяма почивка. Той имаше съкрушителен успех и публиката избухна в смях. Скоро след това той прави преход към телевизията, където става най-известен като Дъг Хефернан. Освен това талантливият комик се е снимал в редица филми.

Популярни Публикации