Връзката между Том Коликио и съпругата му все още е силна

Том Коликио се жени за Лори Силвърбуш в Martha’s Vineyard през септември 2001 г. Съпругата на Colicchio беше сервитьор в Gramercy Tavern, един от ресторантите на Том, когато двамата се запознаха преди седем години. Силвърбуш беше завършила магистърската си степен по кино в Нюйоркския университет и работеше като млад режисьор, за да се издържа.
Двойката се разбра и романтиката се задълбочи с времето, но тя напусна работата си в ресторант, за да следва любовта си на пълен работен ден.

Коликио най-накрая предложи брак на Силвърбуш, докато стояха на опашка за сандвичи с пастърма във Second Avenue Deli. Разбира се, съпругата му отговори с „да“ и че двамата се прегръщаха, когато гастрономът извика „Вашите сандвичи!“ Двамата планираха да се оженят на 15 септември и датата беше фиксирана от доста време. Непредвидени събития обаче ги принудиха сериозно да обмислят отмяната на сватбата си.

Том Коликио и съпругата му все още са заедно

Ужасните терористични атаки от 11 септември се случиха само няколко дни преди сватбата им, което ги накара да преосмислят обетите си.
Мислехме, че нямаме право да бъдем щастливи. Но хората се обадиха и казаха: „Трябва да продължите“, каза Коликио. В крайна сметка двойката продължи със сватбата си. Том Коликио

Двойката слезе по пътеката пред очите на 120 роднини и приятели, пътували часове и дни с превозни средства, автобуси и влакове. Междувременно 30 гости не успяха да присъстват поради закъснели полети. Заради терористичните атаки двойката отложи плановете си за меден месец след сватбата. Двойката осъзна, че това не е мястото за романтично пътуване, така че Коликио започна да готви като доброволец, за да храни спасителния персонал.

Коликио се обърна към времето на сватбата си в Twitter през 2017 г., отбелязвайки, че обмисля да я отмени, но брачният му пръстен е гравиран, не отлагайте радостта. Главният готвач и съпругата му имат две момчета, Лука и Матео, и също са родители на Данте, син на бившата връзка на главния готвач.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Коликио (@tomcolicchio)

Том Коликио заяви, че родителството се сравнява с готвенето.

Съдията от Top Chef свърза родителството с готвенето в епизод от интернет сериала Beats + Bites с калиеви близнаци. Коликио се разстрои, когато обсъждаше изкачването си до върха на кулинарната индустрия. Той каза, че баща му, служител в затвора, го е посъветвал да стане готвач. Преди да напусне Ню Джърси, за да го направи известен в Ню Йорк, съдията на Top Chef работи усилено. И докато се стремеше да успее в хранително-вкусовата промишленост, той работи усилено, но това си струваше.

 Том Коликио

Той се замисли за ранните си години и му се прииска да е бил по-добър родител на най-големия си син. Той каза, че е бил доста зает, докато Данте расте и не може да му отделя много внимание. Но с по-малките си момчета той правеше нещата по различен начин. Главният готвач се постарал да прекарва възможно най-много време с двете си по-малки деца, които растат. Мога да си върна чиния, ако я объркам, но не мога да си върна децата. Сега се чувствам задушен! — каза Коликио.

Популярни Публикации