Връзка между звездата на южния чар Шеп Роуз и Тейлър Ан Грийн

Този четвъртък нов епизод от Южен чар Сезон 8 ще бъде излъчен по Bravo, с Тейлър Ан Грийн, която се бори да се довери на Шеп Роуз. Тейлър имаше страх от бременност в един от епизодите, така че двойката имаше проблеми. В епизода от миналата седмица тя се обърна към Шеп и го попита за състоянието на връзката им. Шеп се съгласи, че той не е безопасен залог, когато тя каза, че не вярва, че той е готов за обвързване. Той затвори разговора с Тейлър, който изглеждаше раздразнен, като каза:

Ще прекосим този мост, когато стигнем там.

Междувременно се разпространяват съобщения за проблеми в рая, но Шеп и Тейлър не са обявили официално раздялата си.Поглед към връзката на Шеп и Тейлър

Шеп за първи път спомена Тейлър в социалните медии през февруари 2020 г., когато туитна нейна снимка с водещия вокалист на групата. Слуховете за любовта на дуото се появиха за първи път през март, след което Тейлър потвърди връзката си с Шеп в Instagram през май 2020 г. Те снимаха сезон 7 на Southern Charm през гореспоменатите месеци и затова трябваше да пазят връзката си в тайна. През този сезон Шеп за първи път представи Тейлър на публиката.

  Шеп Роуз

Шеп призна, че е изневерил на Тейлър на срещата за Сезон 7. Шеп обясни взаимодействието си с нея в епизода:

Целунах момиче на стълбище - и това беше всичко. Това беше стар пламък и ние си изпращахме съобщения напред-назад като „О, утре вечер“, но нищо не се получи. Беше уязвимо време. Бях пил. Но това беше всичко и аз ще отида в гроба си, знаейки това.

Актрисата от Южен чар продължи да казва:

„Вижте, ненавиждам случилото се и ме нарани много“, казва тя. Но бих предпочел да остана с теб. Аз съм лудо влюбен в теб. Ти ми доставяш радост.“ Беше огромно нещо, че плакахме.

Двамата започнаха да снимат Сезон 8 миналата година и бяха забелязани да споделят безброй любовни съобщения в Instagram. Те пътуваха до Европа през март и Шеп каза пред US Weekly през юни, малко преди премиерата на сезон 8:

Съвсем наскоро бяхме започнали да се срещаме и наистина беше сезонът на медения месец. Просто бяхме в ъгъла, вършехме нещо свое и се разсмивахме един друг, а сега тя е изцяло в шоуто и приятели – много по-добри приятели – с всички, така че тя наистина процъфтява.

  Шеп Роуз

Последната снимка на Шеп в Instagram с нея е направена на 10 юли във Веро Бийч, Флорида. Последният пост на Тейлър с него беше на 4 юли от същото място. Междувременно, в сезон 8 на Southern Charm, двойката ще се опита да разбере бъдещето на връзката си.

Кога ще бъде излъчен петият епизод на Южен чар Сезон 8?

В допълнение към конфликта Тейлър-Шеп, Southern Charm Сезон 8, Епизод 5 ще продължи да изобразява сбиването, избухнало на съвместното празнуване на рождения ден на Венита Аспен и Мадисън Лекрой. Тъй като последният епизод завърши на ръба, следващият епизод ще изобрази как рожденият ден на Венита беше разбит. Тя ще се опита да оправи нещата с Катрин Денис и Оливия Флауърс, но нещата ще тръгнат надолу. Официалното описание на Southern Charm Сезон 8 Епизод 5 е Exes and Uh Oh’s:

Комбинираното парти на Мадисън и Венита се обърква; Пейдж установява основни правила за връзката си с Крейг; Шеп се бори да спечели доверието на Тейлър, докато е в чужбина; Катрин организира дамска вечер, за да отпразнува новооткритата си знаменитост.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тейлър Ан Грийн (@tayloranngreen)

Браво ще излъчи премиерно новия епизод в четвъртък, 21 юли 2022 г., от 21:00 ч. ЕТ. Зрителите могат също да гледат програмата на уебсайта на мрежата след това.

Популярни Публикации