Владислава Галаган- Wiki, възраст, гадже, етнос, нетна стойност, височина

Vladislava Galagan е известен руски културист, спортист, интернет инфлуенсър, медийно лице и знаменитост в социалните мрежи от Темрюк. Тя е високо призната в цялата нация заради невероятната си физика. Галаган се потруди доста, за да придобие идеалната си фигура. Тя публикува фитнес снимки и видеоклипове в своите акаунти в социалните мрежи.

Бързи факти

Пълно истинско име Vladislava Galagan.
Известно име Тя-Хълк.
Етническа принадлежност Смесени.
Дата на раждане 1997 г.
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Националност Руски.
Място на раждане Темрюк, Русия.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Религиозно вярване християнството.
Професия Културист, модел и медийно лице.
Училище/Колеж Общинска художествена школа в Русия.
Американски университет в България.
Международен център за модерно образование.
SUNY Empire State College.
Нюйоркският университет в Прага.
образование Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг .

Възраст и ранен живот на Владислава Галаган

Родена е в Темрюк, Русия, през 1997 г. Заради работата си тя разделя времето си между Германия и Прага, Чехия. Тя е на 25 години (към 2022 г.). Освен това тя е от руска националност. Тя, от друга страна, никога не е отбелязвала рождения си ден в Instagram.

Според нейната страница в LinkedIn тя е учила изящни изкуства в Общинско училище по изкуства в Русия от 2010 до 2013 г. След това се записва в Американския университет в България, където завършва обучението си по Преподаване на английски като втори или чужд език. Тя продължи да учи в Международния център за модерно образование, SUNY Empire State College и Университета на Ню Йорк в Прага.Височина и тегло на Владислава Галаган

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Владислава Галаган е висока 5 фута 9 инча и тежи около 80 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Vladislava Galagan

Владислава Галаган Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Владислава Галаган? Тази добре позната културистка живее на светло със семейството си. Тя живее в прекрасна къща, която обикновено е добре украсена. Галаган притежава и луксозни автомобили и публикува техни снимки в акаунтите си в социалните мрежи. Тя печели пари от различни области, включително бодибилдинг, състезания, YouTube, тренировки и други. Нетната й стойност е един милион долара (приблизително).

кариера

Владислава Галаган е работила на различни места, преди да се посвети изцяло на бодибилдинга. Според нейния LinkedIn тя е работила като главен банкет сервитьор в ресторант Beluga в продължение на 5 месеца през 2015 г. Нека ви уведомя, че работи и като частен учител, преподавайки английски на рускоезични хора. Според докладите тя е била спортистка, която се е състезавала в надпреварата.

Тя беше неподготвена първия път, когато се състезаваше в бягане и не успя да спечели. На следващата година тя се върна с пълна тренировка и спечели играта. След това тя се увлича по упражненията и фитнеса. Нека ви кажа, че тя се състезава в EVLS Prague Showdown 2018 и завърши втора. Тя е споделяла безброй снимки от състезанията си в социалните медии.

Владислава Галаган Гадже и запознанства

С кого се среща Владислава Галаган? Галаган е прекрасна и талантлива млада дама. Тя работи много усилено и прекарва по-голямата част от времето си, фокусирайки се върху фигурата си. Много от нейните почитатели искат да знаят за личния й живот. Нека ви кажа, че тя прекарва много време със своите приятели и колеги културисти. В социалните мрежи тя никога не е споменавала никого освен своя приятел. Като се има предвид всичко това, ние вярваме, че сегашният й статус на връзка е необвързан. Ще положим всички усилия да актуализираме тази област възможно най-бързо.

Популярни Публикации