Вивиан Фалконе - възраст, родители, кариера, рожден ден, братя и сестри, нетна стойност

Вивиан Фалконе е американски дете актьор и най-голямата дъщеря на Мелиса Маккарти и Бен Фалконе, известен режисьор. По същия начин тя е родена в Съединените американски щати на 5 май 2007 г. и е добре известна с ролите си във филмите Thunder Force и The Boss, и двата от които бяха добре приети.

Бързи факти

относно Информация
Пълно име Вивиан Фалконе
Професия актриса
Популярни за Thunder Force And The Boss
Възраст (Както през 2022 г.) 15 години
Дата на раждане 5 май 2007 г
Зодия Телец
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Цвят на очите Тъмно кафяво
Приблизителна нетна стойност 1,5 милиона долара

Рожден ден на Вивиан Фалконе

Възраст на Вивиан Фалконе, рожден ден, родители

Вивиан Фалконе е родена на 7 май 2007 г. и сега е на 15 години според 2022 г. Започва актьорската си кариера в ранна възраст. И баща й, и майка й са работили във филмовата индустрия. В резултат на това баща й е режисьор, а майка й е актриса. В резултат на това тя започва актьорската си кариера в ранна възраст. В резултат на това тя продължава да работи във филми и незначителни телевизионни предавания.Вивиан Фалконе Wiki

Вивиан Фалконе е на 15 години към 2022 г. По същия начин тя започва да се изявява, когато е била само на 5 или 6 години и започва да работи по сериали и филми на Netflix, което е изключително постижение, което е постигнала на толкова млада възраст. Тъй като баща й също е режисьор, тя получава тази възможност в ранна възраст. Тя е дъщеря на фантастичен режисьор и актриса. В резултат на това през 2021 г. тя имаше различни роли в нейния сериал Netflix.

Филми и телевизионни предавания на Вивиан Фалконе

Вивиан Фалконе играе ролята си в няколко филма и телевизионни предавания, тъй като играе от детството си. По същия начин, тя е известна с това, че е най-голямата дъщеря на актриса и режисьор, който я е накарал да даде ролята и вниманието си на филмите и поради това ще й бъде лесно да играе огромни и предизвикателни роли по-късно.

Тя стана известна със своите сериали на Netflix, известни като Thunder Force и The Boss, които спечелиха популярност сред хората. Тези два са единствените филми и телевизионни предавания, в които Вивиан е участвала, и след ролята й публиката изглеждаше толкова доволна от нейните роли, които й донесоха огромна популярност и слава.
Вивиан Фалконе, която се занимава с актьорство от дете, участва в редица филми и телевизионни предавания. По същия начин тя е добре известна с това, че е най-голямата дъщеря на актриса и режисьор, които я насърчиха да посвети времето и вниманието си на филмите и в резултат на това тя ще може да играе широк спектър от роли в бъдеще.

Нейните предавания в Netflix, Thunder Force и The Boss станаха добре известни. Вивиан участва само в два филма и телевизионни предавания и публиката изглежда се наслаждава на нейните изпълнения, което доведе до нейното огромно признание и слава.

Вивиан Фалконе Гръмотевична сила

Thunder Force е филм на Netflix, в който Вивиан Фалконе играе младата Лидия Берман. Излиза на 9 април 2021 г. и е режисиран от Бен Фалконе, който е бащата на Вивиан, което я улеснява при набавянето на части.

Любопитни факти

  • Вивиан Фалконе е родена в Съединените американски щати на 5 май 2007 г.
  • Вивиан Фалконе е актриса от Netflix, която се е появявала в два от филмите на компанията.
  • Приблизителната й нетна стойност е 1,5 милиона долара към октомври 2022 г.
  • Вивиан Фалконе няма собствен акаунт в Instagram.
  • Според 2022 г. Вивиан Фалконе е на 15 години.

Популярни Публикации