Vitalyyboo- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, Instagram, височина, кариера

Vitalyboo е добре позната американска личност в социалните медии, известна с профила си в Instagram. Vitalyyboo, който има над 138 хиляди последователи на фенове в профила си в Instagram. Научете повече за нетната стойност на Vitalyyboo, биография, възраст, приятелка, Instagram, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Vitalyboo
Дата на раждане: 04 април 2002 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в социалните мрежи
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри (Две) Ерик
Twitter Vitalyyboo Twitter
Youtube Vitalyyboo Youtube
Instagram Vitalyyboo Instagram

Vitalyyboo Възраст и ранен живот

Vitalyboo i е на 20 години. Той е роден в Съединените американски щати на 4 април 2002 г. под знака на Овен. По същия начин той разкри имената на родителите си. Родителите му, от друга страна, са вярващи християни и той често влиза в конфликт с тях относно своите вярвания.

  Vitalyyboo Възраст

Vitalyyboo ВъзрастПо същия начин той има брат близнак на име Ерик, както и сестра. По време на присъствието си в социалните медии той разкри някои информации на своите фенове. Той е експерт по математика и винаги е готов да помогне на приятелите си с домашните им.

Освен това, що се отнася до националността му, той е американец и етническият му произход все още се разследва. Смяташе се, че е член на випуска на гимназията си през 2020 г

Vitalyyboo Височина и тегло

Колко висок е Vitalyyboo? Vitalyyboo има приятно поведение. Той стои на висок ръст и има стегнато телосложение. Той обаче не е посочил точния си ръст, тегло, телесни характеристики, размер на рокля, номер на обувки и т.н. По същия начин той има къдрава кафява коса и привлекателни сини очи.

  Vitalyboo

Височина на Vitalyyboo (Източник: Pinterest)

Vitalyyboo Професионален живот

По отношение на професионалния си живот Vitalyyboo е знаменитост в социалните медии. Той обаче прекъсна връзката си в социалните медии и наскоро създаде нов акаунт в Tiktok. Преди това обаче той е бил активен в различни социални медийни платформи като YouTube и Instagram.

В момента той е създал нов акаунт в Tiktok с потребителско име @wowvitaly. На 1 април 2020 г. той публикува първото си видео в TikTok под оригиналния звук на Plouise makeup academy. За момчетата той надписа видеото. Само за шест дни той натрупа над 61 хиляди последователи в Tiktok и 613,8 хиляди сърца. Феновете му са много щастливи да го видят завръщането му.

Последната му публикация в Instagram беше на 10 септември 2018 г. Той подписа самостоятелна снимка, RIDIN SOLO, #explore. Въпреки факта, че вече е изтрил публикациите си.

По подобен начин на 7 септември 2017 г. той стартира своя канал в YouTube, озаглавен „Itzyourboo?“ Първото му видео, озаглавено „Worlds Hotest Noodles (Funny Af) Vitalyyboo“, беше пуснато през 2015 г. На 2 януари 2019 г. беше публикувано на платформа. Видеото показва как той се състезава в състезание по ядене на най-гореща юфка с брат си Ерик. По време на състезанието той среща трудности и губи предизвикателството.

По подобен начин във видеото, озаглавено „Моля случайни момичета да ме оценят 1-10 (приложение Monkey) Vitalyyboo“, той моли голям брой момичета да го оценят по скала от едно до десет. Видеото е публикувано на 9 януари 2019 г. и е получило хиляди коментари.

Vitalyyboo Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Vitalyyboo? По отношение на приходите на Vitalyyboo, той е изгряваща звезда в социалните медии, който е натрупал значително състояние чрез работата си. Той обаче не е разкрил официално точната си нетна стойност. Според някои онлайн източници, Нетното състояние на Vitalyyboo е около 1 милион долара към 2021 г.

  Vitalyyboo Networth

Vitalyyboo Networth

Vitalyyboo Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Vitalyyboo? Vitalyyboo може да е необвързан въз основа на състоянието на връзката му. В акаунтите си в социалните медии той не е бил открит за връзките си. Той обаче изглежда е по-загрижен за образованието си и оформянето на бъдещата си кариера, отколкото за връзките. Освен това той не е споменал предишни сътрудничества. Освен това той не е бил въвлечен в никакви противоречия в личния или професионалния си живот.

Социална медия

Vitalyyboo, изгряваща звезда в социалните медии, в момента е активен в Instagram и Tiktok. Той обаче има акаунти в YouTube, но те са неактивни. Той обаче може скоро да започне да използва този акаунт. Неговият Twitter акаунт има 877 последователи.

В Tiktok той се подвизава като @wowvitaly и има 61 000 последователи на фенове и 613,8 000 сърца. Той има приблизително 138 хиляди последователи в Instagram и над 13,4 хиляди абонати в канала си в YouTube.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 3.
  2. Щастливият му камък е диамант.
  3. Щастливият му цвят е син.

Също така, знайте за Promise Phan Нетна стойност, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации