Виталий Герасимов- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера

Виталий Герасимов беше руски военен офицер, генерал, армейски персонал, медийно лице и интернет личност от Казан, Русия. Той беше известен в страната с това, че служи като генерал-майор в руската армия. По време на нахлуването на Русия в Украйна той командваше екип от войници.

Според официални източници той е загинал мъченически на 7 март 2022 г. по време на войната срещу Украйна. Почина в Харков, Украйна. Министерството на отбраната на Украйна потвърди смъртта му. Той се бори смело за родината си. Участва и в битката за „Анексирането на Крим“.

Според официалните доклади той също е участвал във Втората чеченска война. На тази страница можете да научите за възрастта, родителите, приятелката, wiki, кариерата, нетната стойност, биографията, етническата принадлежност, смъртта и много други интересни факти на Виталий Герасимов.Бързи факти

Пълно истинско име Виталий Петрович Герасимов.
Известно име Виталий Герасимов
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
рожден ден 9 юли 1977 г.
Дата на смъртта 7 март 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 44 години.
Причина за смъртта мъченик.
Професия Генерал-майор, военен персонал и офицер от армията.
Родно място Казан, Русия.
Място на смъртта Харков, Украйна.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Казанско висше танково командно училище.
Комбинирана оръжейна академия на въоръжените сили на Руската федерация.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Рак.
Националност Руски.

Биография на Виталий Герасимов

Пълното име на Виталий беше Виталий Петрович Герасимов. Според докладите той е роден в Казан, Русия, на 9 юли 1977 г. Той е на 44 години (по време на смъртта си). Той се събираше със семейството си, за да отпразнува рождения си ден. След като завършва основното си образование, той се записва във военно училище, за да продължи образованието си.

Виталий Герасимов Образование

Според официални източници той е завършил Казанското висше танково командно училище през 1999 г. с диплома за средно образование. По същия начин той посещава Академията за комбинирани оръжия на въоръжените сили на Руската федерация за по-нататъшно обучение.

Виталий Герасимов Височина, Тегло

Виталий Герасимов имаше височина 5 фута 9 инча и тегло 68 кг. Размерът на обувките му беше 7 (САЩ). Мерките на тялото му не бяха известни. Имаше кестенява коса и кафяви очи.

  Виталий Герасимов

Виталий Герасимов (Източник: Instagram)

Виталий Герасимов Съпруга, брак

Герасимов беше добре образован и интелигентен човек. Можем да предположим, че е бил женен въз основа на възрастта, но много източници не са предоставили официално потвърждение. В резултат на това считаме семейното му положение за женен. Подробностите за съпругата му скоро ще бъдат споделени на тази страница.

По същия начин към момента не е открита информация за неговите деца. Правим всичко възможно, за да получим информацията и да я предоставим на вас. Заради професията си той никога не е разкривал никакви данни.

Виталий Герасимов Родители

Герасимов е бил професионален военен. Поради съображения за сигурност му е наредено да пази лична информация за членовете на семейството си. Направихме обширно проучване, за да намерим имената на баща му и майка му, но не можахме да получим никаква информация. Освен това той не е публикувал снимка на родителите си.

Що се отнася до братята и сестрите му, той не разкрива много информация за техните членове. Ние ще направим всичко възможно да ви предоставим точна информация възможно най-скоро. Освен това той е ревностен последовател на християнството и руснак. Освен това той е от бял етнос.

кариера

Герасимов започва службата си в руската армия през 1995 г. Според докладите той води първата си война във „Втората чеченска война“ през 1999 г. През 2014 г. той също помага на Русия и изигра значителна роля в анексирането на Крим. Да ви кажа, че тогава беше генерал-майор.

Служил е в 41-ва общовойскова армия на Сухопътните войски на Русия. Герасимов също ръководи група войници по време на руската инвазия в Украйна през 2022 г. С него се сражаваха, докато умря в Харков.

Смъртта на Виталий Герасимов

Според официалните източници Виталий Петрович Герасимов е бил убит мъченически на 7 март 2022 г. (понеделник), в Харков, Украйна. Министерството на отбраната на Украйна потвърждава смъртта му. В края на февруари 2022 г. Русия загуби генерал Андрей Суховецки по време на войната. Смъртта на Виталий доста шокира Русия.

Нетната стойност на Виталий Герасимов

Виталий Герасимов прекара живота си в сигурността и защитата на своята нация. той води няколко войни. Той се срещаше със семейството си само по време на ваканция. Той получи много улеснения от правителството. Съобщава се, че той е собственик на къщата, транспортното съоръжение, превозното средство и много други неща. Той печелеше около 100 хиляди руски рубли на месец като заплата. Според грубо предположение, той е направил нетна стойност от приблизително 2-3 милиона USD (приблизително). (приблизително).

Любопитни факти

  • Виталий Герасимов никога не е споделял снимките си в нито една социална мрежа.
  • През 2015 г. печели предизборни медали за участие в руската военна операция в Сирия.
  • Смъртта на Виталий е втората значителна загуба за руската армия след Андрей Суховецки.
  • Неговият ранг се увеличи благодарение на неговите смели и интелигентни движения срещу врагове.
  • През 2013 г. Герасимов е произведен в полковник от руската армия.

Популярни Публикации