Вирджиния Мадсън и нейният партньор имаха интимна сватбена церемония по време на пандемията

Вирджиния Мадсън има прекрасен брак с новия си съпруг след катастрофален брак и няколко романа. Актрисата от Candyman сега е омъжена за Ник Холмс, актьор и фотограф, живеещ в Лос Анджелис. По-важното е, че Мадсън изглежда е доволна от брака си, както се вижда от нейните публикации в социалните медии. През последните няколко години тя редовно качваше изображения с мъжа си, като по-голямата част от нейните публикации показват връзката на двойката. Така например актрисата прекарваше раждането си с приятеля си и често радваше феновете си със забавни снимки, на които ги представяше.

Преди това тя качи снимка на себе си и Холмс, усмихнати пред балкона им, благодарейки на семейството и приятелите си, че са им дали провизии по време на карантина. Здравейте от нашия период на карантина! Благодарим на всички, които ни изпратиха доставки. Обожаваме те! Мадсън подписа снимката си в Instagram.

Вирджиния Мадсън и нейният съпруг се ожениха насред карантина

Мадсън и Холмс очевидно са слезли по пътеката, докато карантината все още е в сила. Въпреки факта, че двойката не е публикувала официално съобщение и нито един надежден източник не е потвърдил новината, Мадсен намекна в публикацията си в Instagram от ноември 2020 г., че тя и нейният приятел са провели скромна сватбена церемония по време на епидемията. Тя включи шепа снимки на двойката, облечена за сватбата им в публикацията. Мадсън изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля до коленете с шеметни обувки, докато младоженецът й изглеждаше елегантен в черен костюм. На една от снимките двойката също носи щит за лице, за да покаже, че са следвали процедурата за COVID-19. Вкарана в карантина (не казвайте на никого), тя написа снимката. Вирджиния Мадсън

Честито. Надяваме се, че ще живеете щастливо завинаги, отбеляза фен към снимката й, докато актрисата Ашли Плац също направи комплимент на двойката, като каза: Толкова искрено се радвам за вас.

През януари 2022 г. тя се върна в Instagram и нарече партньора си своя съпруга. Тя му се възмути, като обясни, че той винаги й носи закуска в леглото. Сватбата, от друга страна, не беше изненада за много хора, тъй като винаги е била планирана. Предполага се, че двойката се среща от почти десетилетие. Двойката също е обиколила света заедно, опитвайки кухните на екзотични места като Букурещ, Фиджи, Лондон, Париж, Истанбул и Аруба.

Запознайте се със съпруга на Вирджиния Мадсън, г-н Ник Холмс

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от virginiamadsen (@virginiamadsen)

Съпругът на Медсън, Холмс, който според съобщенията е с 20 години по-млад от нея, е участвал във филми и телевизионни епизоди като Момичетата Гилмор, Пазители на галактиката, Супер и Жаждата: Кървава война. Освен това кратък поглед към неговия Instagram разкрива, че той е прекарал последните няколко години като моден фотограф. Работил е като професионален фотограф с режисьора MK McGehee, актрисата Natasha Halevi Gunn и съпругата му Madsen.

Предишни връзки на Вирджиния Мадсън

 Вирджиния Мадсън

Известната актриса преди това беше омъжена за първия си съпруг, актьора Дани Хюстън. Те се ожениха през 1989 г., след като се запознаха по време на продукцията на филма Mr. North. Бракът им обаче не продължи дълго, тъй като се разведоха през 1992 г. По-късно Мадсен намери любовта си с италианския бивш модел и актьор Антонио Сабато. Тя беше в петгодишна връзка с него, започваща през 1993 г. От връзката си те също създадоха син, Джак Сабато (единственото дете на Мадсен).

Популярни Публикации