Вирджиния Гарднър и Джед Елиът са открито във връзка

през 2020 г. Вирджиния Гарднър и нейния приятел, Джед Елиът , потвърди връзката им. Никой от тях не се притеснява да изрази любовта си към другия и често споделят снимки от връзката си в Instagram.

На 25 декември 2021 г. Елиът сподели черно-бяла снимка на себе си и Гарднър. Зад двойката се виждаше коледно дърво, заобиколено от няколко опаковани подаръка.

Гарднър също направи десетки публикации за гаджето си през последните две години. През май 2021 г. тя отиде в Instagram, за да честити 30-ия рожден ден на Елиът. Честит рожден ден, скъпа моя. Пестелив, флиртуващ и ЦВЕТЕЩ!!!!!!! тя озаглави публикацията, която включва множество изображения на нейния приятел.Вирджиния Гарднър и нейният приятел се сгодиха

На 28 юли 2021 г. Гарднър и Елиът се сгодиха . Басистът съобщи новината чрез публикация в Instagram. Зададох малък въпрос! Обожавам те, @ginnygardner, повече от всичко, написа той, последвано от емоджи с черно сърце.

Елиът също сподели снимка на Гарднър, която разплакана показва годежния пръстен. Гарднър също обяви новината чрез своя акаунт в Instagram. Тя сподели снимка на тяхното домашно куче, Уинстън, което носеше етикет на нашийника, който гласеше: Ще се омъжиш ли за татко? Тя потвърди, че приема предложението му с надпис „Един милион пъти да“. Винаги ще те обичам. Гарднър обсъди предложението по-подробно в своите Instagram Stories. Тя твърди, че той е предложил на едно коляно на плаж в Санта Барбара, Калифорния.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джед Елиът (@jedstruts)

Предишни връзки на Вирджиния Гарднър

Преди това Гарднър е участвал в две известни връзки преди да се срещне с Елиът.

През 2013 г. тя започва да се среща с актьора Греъм Патрик Мартин. През цялото време, прекарано заедно, тя беше твърд поддръжник на работата на Гарднър, като дори разпространи думата за това сред своите последователи. След четири години заедно двамата актьори решиха да се разделят. След раздялата Гарднър продължи с друг актьор, Греъм Роджърс. Роджърс и Гарднър започнаха да се срещат през 2017 г., но прекратиха връзката си година по-късно през 2018 г. Тя беше необвързана приблизително година и половина, преди да срещне Елиът.

Джед Елиът и Джейд Тирлуол

Гаджето на Джейд Тирлуол, Елиът, преди това е бил замесен с певицата на Little Mix Джейд Тирлуол. Двамата се запознават през 2015 г. в Лос Анджелис чрез тогавашния приятел на Джеси Нелсън, Джейк Рош. Двамата започнаха да се срещат през януари 2016 г. и Тирлуол призна, че е трябвало да го преследва няколко месеца. Двамата излизаха три години, преди да решат да сложат край на връзката си през 2019 г. Беше разкрито, че раздялата им се дължи на забързаните им работни графици. По това време Елиът беше на турне с групата си, докато Thirlwall се подготвяше за турнето LM5 и рекламираше Little Mix.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джед Елиът (@jedstruts)

Съобщава се, че Thirlwall е прекратил връзката си по приятелски начин и е продължил със звездата от Rizzle Kicks Джордан Стивънс. Връзката им започна през май 2020 г., когато той се плъзна в нейните директни съобщения и те излязоха на няколко срещи. През октомври 2020 г. певицата от Little Mix и Стивънс потвърдиха романса си.

Джед Елиът Wiki

Джед Елиът е басист, най-известен като член на The Struts, английска рок група. Дебютният сингъл на групата, I Just Know, беше издаден през 2012 г., последван от EP Kiss This и албума Everybody Wanted през 2014 г.

Той се присъедини към The Struts през 2012 г., след като групата беше прехвърлена от вече несъществуващия Future Records към вече несъществуващия Mercury Records. Той пое мястото на бившия басист Джейми Бинс. The Struts откриха за Rolling Stones през 2014 г. на шоу на националния стадион на Франция в Париж.

Популярни Публикации