Винсент Картхайзер и Алексис Бледел подадоха молба за развод след 8 години брак

След осем години брак Винсент Картхайзер и Алексис Бледел се развеждат. На 10 август 43-годишният Картхайзер подаде молба за развод от 40-годишния Бледел в съда на окръг Путнам в Ню Йорк. Агентите на Kartheiser все още не са коментирали въпроса, но PEOPLE потвърди чрез говорителя на Bledel. Us Weekly също потвърди историята. Причината за раздялата им не е ясна и се очаква допълнителна информация.

Героят на Алексис Бледел размени сцени с Винсент Картхайзър в Лудите хора

В сезон 5 на Mad Men Алексис Бледел играе съпругата на застрахователния продавач Хауърд Доус, Бет Доус. Нейният съпруг пътува всеки ден с влака с Питър Кембъл. Когато съпругът й не успя да се прибере една вечер, Бет срещна Пийт на гарата и преспа с него. Когато Пит се свърза с Бет, тя го помоли да си спомня с нежност времето им заедно, но да го остави. Тя дори поиска да посети Пийт, преди да получи лечение с електрически шок.

 Винсент КартайзерMad Men е исторически драматичен сериал, създаден от Матю Уайнър, който се излъчва по AMC в продължение на седем сезона и 92 епизода от юли 2007 г. до май 2015 г. Освен че спечели положителни отзиви, той също получи множество номинации за Еми и Златен глобус.

Хронология на връзката на Винсент Картхайзер и Алексис Бледел

Винсент Картхайзер и Алексис Бледел започнаха да се срещат през 2012 г. и се ожениха през 2013 г. Те се ожениха през 2014 г. и родиха сина си през следващата година. Двойката не споделя много за връзката си и я пази в тайна. Те рядко публикуват изображения един на друг в социалните медии и Kartheiser каза преди това на Vulture,

Открих нещо за най-важните неща в живота си. Намалява, ако ги споделя със света и отворя вратата за техния гняв, който трябва да излеят, или предаността, която искат да покажат. Обезценява го и го подкопава. И това е невероятно, любовно и наистина духовно, и просто не изглежда правилно.

Трябва да се подчертае, че бившата двойка не е разкрила нищо за бременността на Бледел и обществеността все още не е видяла снимка на детето им. Колегата на Бледел Скот Патерсън, от друга страна, каза, че сега е горда майка, омъжена и щастлива.

 Винсент Картайзер

Известен също като Винсент Пол Картхайзер, той стана известен с ролята си на Конър в сериала на WB Angel и оттогава участва във филми като Alaska, Masterminds и Another Day in Paradise. Той е номиниран за шест награди на Гилдията на актьорите. За разлика от тях, Алексис Бледел е добре известна с ролите си в комедийната драма „Момичетата Гилмор“ и антиутопичния телевизионен сериал „Историята на слугинята“. Тя е номинирана многократно за наградите Satellite, Teen Choice Awards, Young Artist Awards, Primetime Emmy Awards и Screen Actors Guild Awards.

Популярни Публикации