Винс Танада- Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Винсент М. Таада е известен филипински актьор, режисьор, продуцент, влиятелен човек в социалните медии, писател, медийна личност и предприемач от Манила. Този привлекателен режисьор е добре известен с режисирането на филма Katips.

Бързи факти

Истинско име адв. Винсент М. Таняда.
Известен като Винс Таняда.
Винс Танада.
Професия Актьор, сценарист, режисьор, продуцент, влиятелен човек в социалните медии, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) Ч/б 28-32г.
Година на раждане Ч/Б 1989-1993.
Рождена дата 17 август.
Родно място Манила, Филипините.
Сегашен адрес Манила, Филипините.
Зодия Лео.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Залата на Зелените хълмове.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност филипински.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 60 кг
В лири: 132 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Винс Танада

Винс е роден и израснал във филипинската столица Манила. Рожденият ден на Таада се празнува на 17 август всяка година, според страницата му в Twitter. Не можем обаче да определим действителната му година на раждане. Възрастта на Винс се оценява на между 28 и 32 години. Името му е Ати. Таада, Винсент М. Според източници той произхожда от добре установено семейство. Танада винаги е искала да работи в света на развлеченията. Според страницата му във Facebook Винс е получил образованието си в La Salle Green Hills. След това работи в сектора на развлеченията.

Винс Танада Височина и тегло

Винс Танада е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Винс Танада

Нетната стойност на Винс Танада

Колко е нетната стойност на Винс Танада? В момента Винс се наслаждава на добрия живот в Манила. Той изкарва прехраната си чрез професионалната си кариера. Освен това прави пари от режисиране и продуциране на филми. Нетното състояние на Винс Таада се оценява на между 2 и 3 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Таада е известен режисьор и писател. Той е автор на много театрални пиеси и сценични представления в ранната си кариера. Таада също се появява в няколко театрални продукции. След това навлиза в телевизионния бизнес. Той стана добре известен, след като режисира Katips.

Не само това, но той беше номиниран и спечели Мемориалните награди на Карлос Паланка за пълнометражна филипинска пиеса. Таада е участвал в редица филми и телевизионни програми, включително Barbara Reimagined, Maalaala Mo Kaya, Sindak 1941, Esoterika: Manila и други, според страницата му в IMDb. Тя също така работи като модел и влиятелен човек в социалните медии.

Приятелка на Винс Танада и срещи

С кого се среща Винс Танада? Открихме, че Таада има връзка с дългогодишната си приятелка, след като разгледахме страницата му във Facebook. Той обаче не споделя коя е любовницата му. Отказва да разкрие и семейното си положение. Според нашето разследване Винсент М. Таада се радва на добър живот в Манила със съпругата си.

Винс има дете на име Питър Паркър И. Таада, според страницата му в Instagram. Той също така сподели няколко снимки на себе си и бебето си в социалните мрежи. Освен това ще се стремим да открием информация за неговите предишни и настоящи връзки и ще ви държим в течение възможно най-скоро.

Популярни Публикации