Vinod Arya- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Винод Аря е бивш политик и заместник-председател на индийската Bharatiya Janata Party (BJP) в Утаракханд. Той стана известен след освобождаването си от поста на 24 септември 2022 г. поради задържането на сина му.

Бързи факти

Рождено име Vinod Arya BJP
Популярни за Старши лидер на BJP
Година на раждане Ч/Б 1953-1957
Възраст (към 2022 г.) Ч/б 65-69 години
Алма матер Известен колеж
Политическа партия BJP (Bhartiya Janta Party)
Любим лидер Нарендра Моди
образование Гимназия
Професия Бивш лидер и заместник-председател на Bharatiya Janata Party
Религия индуизъм
Зодия Ще се актуализира
Националност индийски
Етническа принадлежност арийци
Нетна стойност 10 крори INR
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 78 кг

Възраст и ранен живот на Vinod Arya

Винод Аря е роден в индийския щат Утаракханд. Информацията за раждането на Аря, от друга страна, не е публично достъпна в интернет. Според най-доброто ми предположение той е роден между 1953 и 1957 г. Към 2022 г. той е на възраст между 65 и 69 години. Не мога да определя астрологичния му знак, тъй като не знам месеца на раждане. Винод е от индийски произход и следва хиндуистката вяра.

Индиецът посещава близкото училище, за да завърши основното си образование. Информацията за дипломирането му обаче не е достъпна в интернет. Аря може да е завършил гимназията си в реномиран колеж. Амбицията му е да стане държавен служител. Така г-н Аря беше вдъхновен да стане лидер.Винод Аря Височина и тегло

Винод е на четирийсет. Средният му ръст е 5 фута 6 инча (165 см), а теглото му е приблизително 78 кг (в паундове 171 фунта). Аря харесва индийската кухня. Косата и хлябът му побеляха от възрастта. Като лидер той се облича в бяла официална традиционна пижама Kurta.

 Винод Аря

Нетната стойност на Vinod Arya

Колко е нетната стойност на Vinod Arya? Председателството му осигури охолен живот. Г-н Аря използва правителствени съоръжения. В Утаракханд бившият лидер живее комфортно със съпругата и децата си. Съобщава се, че нетната му стойност е около 10 крори INR.

кариера

Винод е член на Bharatiya Janata Party (BJP) от Утаракханд, Индия. Той е бивш председател на борда на Утаракханд Мати Кала и държавен министър. От друга страна, той беше освободен от поста си на 24 септември 2022 г. поради обвинения, повдигнати срещу сина му Пулкит Аря. През цялата си кариера той направи няколко страхотни неща за хората от Утаракханд.

Винод Аря Съпруга и брак

Коя е съпругата на Винод Аря? Винод е съпруг. Предишен шеф се ожени за добре образована дама. От друга страна, той никога не е разкривал нищо за жена си пред обществото. По отношение на семейните въпроси той поддържа нисък профил. Така че ще ви държа в течение относно спецификата на неговия партньор в живота. Няма повече спекулации относно предишните партньорства на г-н Аря.

Популярни Публикации