Вини Пол- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Вини Пол беше китарист, продуцент и автор на песни от Съединените щати. Вини Пол е най-известен като съосновател и барабанист на Pantera, хеви метъл група. По същия начин той е член на най-легендарната рок група, съществувала някога. Знайте всичко за Биография на Вини Пол, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Винсент Абът
Дата на раждане: 11 март 1964 г
Възраст: 57 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Дата на смъртта: 22 юни 2018 г
Пол: Мъжки
Професия: Музикант, Барабанист
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Запознанства Челси Йегър
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Тексас
Националност американски
баща Джери Абът
Майка Каролин Абът
Братя и сестри 1 Даръл Абът

Биография на Вини Пол

Винсент Пол Абът е роден като Вини Пол на 11 март 1964 г. Той е роден в Абилин, Тексас, в Съединените американски щати. По същия начин той беше от американска националност и е роден под знака на Риби. Преминавайки към семейството му, родителите му бяха Джери Абът, автор на песни и продуцент на кънтри музика, и Каролин Абът. По същия начин той споделя фамилно име с брат си Даймбег Даръл.

Той е съосновател на групата Damageplan с брат си. Като син на музикант, той е предопределен да бъде музикант. По същия начин той открива предпочитанията си към рок музиката и избира да продължи кариера в нея. Няма информация за неговото образование или интелектуални постижения.Височина и тегло

Към момента на смъртта си легендарният Барабанист е бил в средата на 50-те. Той беше висок 5 фута 9 инча и тежеше 75 килограма. По същия начин той носеше черна коса и имаше блестящи черни очи.

Смъртта на Вини Пол

За съжаление Вини почина на 22 юни 2018 г. на 54-годишна възраст в резиденцията си в Лас Вегас. Той почина по-късно същата година от разширена кардиомиопатия и коронарна артериална болест, разкри вътрешният човек.

кариера

Вини Пол беше съосновател и барабанист на групата Pantera. Въпреки че е на почти три десетилетия, групата има значителна фен база.

Пантера
Той съосновава Pantera с брат си Darrel и TerryGlaze през 1981 г.
През 1987 г. групата наема вокалиста Фил Анселмо. По подобен начин в началото на 90-те години групата подписва с Atco Records. По подобен начин групата вече е издала Cowboys from Hell. Записът се оказва преломен момент за рок групата. Освен това Anselmo и Pantera бяха номинирани за четири Грами за най-добри метъл изпълнения. Те бяха номинирани за I’m Broken, Suicide Note Pt. Аз, името ми е революция и портите на гробищата.

Cowboys From Hell (1990), Vulgar Display of Power (1990) и други са сред най-известните песни на групата (1992). Освен това са известни и Far Beyond Driven (1994), The Great Southern Trendkill (1996) и Reinventing the Steel (2000).

Нетната стойност на Вини Пол през 2022 г

Вини Пол почина с нетно състояние от 6 милиона долара към октомври 2022 г. Не е получавал награди. Той обаче е номиниран няколко пъти за награди Грами. По същия начин той несъмнено е натрупал значителни богатства от музикалната си кариера.

Съпруга и брак на Вини Пол

Вини излизаше с Челси Йегър. Челси е модел и знаменитост в Instagram. По същия начин двойката се срещна в нощен клуб в Лас Вегас. Те бяха заедно от около пет години и обмисляха брак. Плановете им за годеж обаче бяха осуетени от преждевременната му смърт.

Той поддържаше изключително чисто онлайн присъствие. Той никога не е бил въвлечен в каквато и да е форма на конфликт или противоречие.

Популярни Публикации