Виктория Розмайзл- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Виктория Розмайзъл е американска TikTok знаменитост, медийно лице, личност в социалните медии, предприемач и онлайн инфлуенсър. Тя спечели национално внимание с невероятните си видеоклипове в TikTok и други сайтове за създаване на видео. Много хора бяха привлечени от нея заради прекрасните й черти.

Бързи факти

Пълно истинско име Виктория Розмайзъл.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 19 май 2004 г.
Възраст (към 2022 г.) 18 годишен.
Професия Звезда на TikTok, предприемач, телевизионна личност и звезда в социалните медии.
Родно място Съединените щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Америка.
Квалификация Завършил гимназия.
Слънчев знак Телец.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 51 кг

Виктория Розмайзл Възраст и ранен живот

Виктория Розмайзъл е роден на 19 май 2004 г. в САЩ. Сега тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, със семейството си. Нейната възраст е 18 към 2022 г. Тя отиде в реномирано училище в квартала със сестрите си за своето образование. Според възрастта си току-що завършила гимназия с отличие. Освен това тя възнамерява да се запише в престижна институция за допълнително обучение. Заглавията на нейните учебни заведения, от друга страна, остават неизвестни.

Височина и тегло на Виктория Розмайзл

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Виктория Розмайзъл е висока 5 фута 7 инча и тежи около 51 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Виктория Розмайзъл

Виктория Розмайзл Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Виктория Розмайзл? Що се отнася до приходите й, тя получава компенсация за видеоклипове в TikTok, промоции, одобрения на марки, реклами, бизнес и социални медии. Нетната стойност на Виктория Розмайзл се оценява на около 2 милиона щатски долара след отчитане на нейните източници на доходи и активи (приблизително).

кариера

Victoria Rozmajzl започна да снима видеоклипове в TikTok в свободното си време. Тя има голяма база от фенове заради прекрасните си черти. Нейният официален акаунт в TikTok има 882,7 хиляди почитатели и 16,7 милиона харесвания, според докладите (до август 2022 г.). Тя често публикува видеоклипове със синхронизиране на устните към популярни песни. Нейните видеоклипове обикновено са забавни. Освен това тя качва филми със сестрите си и други членове на семейството. Тя също е предприемач, ръководейки бизнеса за облекло „ROZ AVE“ онлайн. Фирмата предлага фантастично улично облекло и други дрехи на ниска цена.

Виктория Розмайзл Гадже и запознанства

С кого се среща Виктория Розмайзл? Инфлуенсърът в социалните медии е зашеметяваща и самодостатъчна жена. Тъй като тя има голяма база от фенове в многобройните си акаунти в социалните медии, много хора са нетърпеливи да научат повече за личния й живот и приятеля й. Прегледахме нейните акаунти в социалните медии и изтърсихме мрежата, но самоличността на нейния партньор все още не е разкрита. Вероятно тя вече е свободна и иска да се концентрира върху кариерата си. Поради нейните аргументи е разумно да се предположи, че тя предпочита сдържана връзка.

Популярни Публикации