Виктория Каширина- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Виктория Каширина по професия е руски учител. Каширина получи много внимание, след като беше уволнена от работа заради практикуване на танци на пилон. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Виктория Каширина възраст, Виктория Каширина Гадже, Виктория Каширина нетна стойност, Виктория Каширина Wiki, Виктория Каширина етническа принадлежност и още

Бързи факти

Пълно истинско име Каширина Виктория.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Професия Учителка и танцьорка на пилон.
Дата на раждане 1997 г.
Място на раждане Русия.
Сегашен адрес Новосибирск, Сибир, Русия.
Националност Руски.
Етническа принадлежност Бяло.
Ж завършва Женски пол.
Религия християнството.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Не се знае.
Съпруг/съпруг Нито един.
деца не
Зодия Не е ясно.
Майка г-жа Моите кости.
баща Г-н Каширина.

Виктория Каширина Възраст и ранен живот

Каширина е родена в уникален ден, който все още не е известен, въпреки че годината й е 1997 г. Родното й място е Русия. Следователно тя има руско гражданство. Виктория ще навърши 24 години през 2021 г. Моделът завършва образованието си в родната си Русия, въпреки че е завършила Руския държавен педагогически университет със специалност „Изобразително и студийно изкуство“.

Височина тегло

Виктория се грижи внимателно за тялото и физиката си като танцьорка. Тя е висока 5 фута и 8 инча. Тя обича да експериментира с контурите на тялото си. Виктория Каширина

Виктория Каширина

Виктория Каширина Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Виктория Каширина? Що се отнася до приходите на Виктория, тя никога не е заявявала нищо за тях, но се предполага, че нейното нетно състояние е между 0 000 и 0 000 USD към 2022 г.

кариера

Виктория е учител. Няма обаче информация къде и кога е започнала работата си. Въпреки че е начален учител, който обучава деца от 11 до 12 години, Виктория беше най-харесваният учител сред своите ученици. Говори се, че е станала университетска учителка поради епидемията от Covid. Тя продуцира екзотични танцови филми с пилони в допълнение към инструктажа. Виктория приятно демонстрира дарбата си в социалната си мрежа Instagram, която беше разпозната от ученик и бързо привлече вниманието на родителите си. След това родителите й подават жалба до властите и тя е уволнена от работа.

Виктория Каширина Гадже и запознанства

С кого се среща Виктория Каширина? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Виктория не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е влизала в полемики.

Популярни Публикации