Виктория Фелдбуш- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Виктория Фелдбуш е базиран в Вецлар, Германия професионален немски фитнес треньор, фитнес експерт, инфлуенсър, предприемач и личност в социалните медии. Тя е добре известна с производството на материали, свързани с фитнеса. Въпреки това, след годежа си с Фабиан Хамбухен през януари 2022 г., тя стана известна в интернет (пенсионирана немска гимнастичка).

Бързи факти

Пълно истинско име Виктория Фелдбуш.
Дата на раждане 1991 г.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Място на раждане Вецлар, Германия.
Живея в момента Вецлар, Германия.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Немски.
Професия Персонален фитнес треньор.
Личност в социалните медии.
Instagram инфлуенсър.
Нетна стойност 0 000 щатски долара, към 2022 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 68 кг
В лири – 149 паунда
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите кафяво.
гадже Фабиан Хамбухен (пенсиониран немски гимнастик).
Религия християнството.
родители баща – Г-н Фелдбуш.
майка – Г-жа Фелдбуш.
Братя и сестри Брат - Не е наличен.
сестра
Зодия неизвестен
Квалификация Завършвам.
Училище Местна гимназия.
Алма матер Университет в Германия.
Семейно положение Неженен (но сгоден през януари 2022 г.).
Съпруг Все още не.

Виктория Фелдбуш Възраст и ранен живот

Виктория Фелдбуш е роден в германския град Вецлар през 1991 г . В резултат на това Feldbusch е на 30 години . Ходила в малко училище в родния си град и била една от най-добрите ученички в класа си. Виктория има и бакалавърска степен от частна немска институция. Тази личност също получи фитнес инструкции, за да потърси професия в областта. Тя е родена в Германия и се придържа към християнската вяра.

Височина и тегло на Виктория Фелдбуш

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Виктория Фелдбуш е висока 5 фута 58 инча и тежи около 68 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Виктория Фелдбуш

Виктория Фелдбуш Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Виктория Фелдбуш? Тя е личен фитнес треньор от много години. Тя дори се записа в една от най-добрите програми за фитнес обучение в нацията си, за да стане успешен фитнес треньор. Виктория си изгради репутация в областта на медицината за много кратко време. Тя също е личност в социалните медии, инфлуенсър и предприемач. Виктория Фелдбуш има много източници на доходи, което е допринесло за нейната нетна стойност от 100 000 щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Тя е фитнес треньор по професия и е в областта от много години. Тя е помогнала на много от своите клиенти да трансформират телата си и да водят по-здравословен начин на живот. Много хора й гласуват доверие, когато става въпрос за тяхната форма, тъй като тя се грижи толкова добре за собственото си тяло. Освен това, Feldbusch също е обучен да осигурява балансирана диета и упражнения, за да придобие или отслабне и мускули. По-голямата част от клиентите й са жени и тя също е работила с много ВИП персони в Германия. Виктория дори е свързана с редица фитнес съоръжения, фитнес зали и студия и има широки контакти в индустрията. Тя е работила с редица фирми, свързани с фитнеса, за да продават техните здравословни добавки, оборудване, храна и т.н.

Виктория Фелдбуш Съпруг и брак

Кой е съпругът на Виктория Фелдбуш? Фелдбуш наскоро предложи брак на дългогодишния си любовник Фабиан Хамбухен. По време на романтичната им среща през януари 2022 г. той й предложи брак. Той беше златен олимпийски медалист през 2004, 2008, 2012 и 2016 г. Освен това този четирикратен олимпиец спечели световни и европейски титли. Говори се, че Фабиан е предложил брак на приятелката си на плаж на Малдивите по много романтичен начин. В интернет няма много информация за тяхната любовна история. Смята се обаче, че са се срещали от доста време. Те се срещнаха чрез общ познат и започнаха да се срещат скоро след това. Те искат да се оженят през 2022 г. и малко след това да създадат семейство. Виктория се разбира добре и с бъдещия си свекър Волфганг Хамбюхен.

Популярни Публикации