Виктория Ди Джорджо- Нетна стойност, възраст, съпруг, брак, деца

Виктория Ди Джорджо ръководи престъпното семейство Гамбино. Тя стана известна с успеха на биографичния филм Gotti Grandfather and Uncle. Знайте всичко за Victoria DiGiorgio- Нетна стойност, възраст, съпруг, брак, деца

Бързи факти

Пълно име Виктория Ди Джорджо
Дата на раждане 5 декември 1942 г
Възраст 78 години
Хороскоп Стрелец
Пол Женски пол
Държава елен
Известен като Общественик
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло 132 паунда
Семейно положение вдовица
Женен Дата 6 март 1962 г
Съпруг Джон Готи
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-27-34
Родно място Бруклин, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Смесен (италиански и руски)
Религия юдаизъм
деца Четири
Марки N/A
Хоби N/A

Виктория ДиДжорджио Биография, възраст, семейство, братя и сестри

Към 2021 г. Виктория Ди Джорджо е на 78 години. Тя е родена в Бруклин, Ню Йорк, на 5 декември 1942 г. След раждането й семейството й се премества в Бруклин. Тя е родена в домакинство от долната средна класа. Когато родителите й се разведоха, когато тя беше на две години, тя беше само на две години. В резултат на това Виктория има руски и италиански произход, тъй като майка й е руска еврейка, а баща й е италианец. Тя е от американска националност. Въпреки това няма подробности за нейните родители, роднини или братя и сестри. Освен това няма налични подробности относно нейния професионален опит.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Виктория Ди Джорджо? Виктория е на 78 години към 2021 г. и е зашеметяваща и очарователна. Височината й е приблизително 5 фута 5 инча, а теглото й е около 132 паунда. Тя е готова да поддържа физическата си форма.  Виктория Ди Джорджо

Виктория Ди Джорджо позира за снимка Източник: Instagram

Виктория Ди Джорджо Нетна стойност

Като майка на престъпник Виктория е трябвало да се справя с куп проблеми и трудности. Въпреки че имаше много доходи, удовлетворението на семейството не идваше от това, че стана богато семейство. И в двата случая тя е спечелила хиляди долари от съпруга си. Към октомври 2022 г , нетната стойност на Виктория Ди Джорджио се оценява на 2 милиона долара. Тя не е разкрила заплащането си. Нейният син, Джон Готи младши, има приблизителна нетна стойност на 10 милиона долара , а дъщеря й, Виктория Готи, има приблизителна нетна стойност на 2,5 милиона долара . Тя обаче наследи милиони от бащините земи на майка си.

кариера

По отношение на кариерата си тя е съпруга на престъпника Джон Готи. Въпреки това тя е била домакиня през предходните 42 години. Тъй като е израснал в престъпно семейство, беше предизвикателство да се отвори към външния свят.

Въпреки това, когато става въпрос за личния живот на съпруга му Джон Готи, той става шеф на местна банда в района на Източен Ню Йорк в Бруклин и дори се свързва с империята Гамбино, която управлява един от най-големите синдикати на организираната престъпност в Ню Йорк . След като напусна гимназията, той имаше проблеми със закона и беше осъждан девет пъти между 18 и 26 години за дребни престъпления.

Съпруг и брак

Виктория Ди Джорджо вече е вдовец. Тя беше свързана с Джон Готи, криминален италиано-американски гангстер. Петте деца на двойката бяха Ангел Готи, Виктория Готи, Франк Готи, Джон А. Готи и Питър Готи. Тя обаче загуби едно бебе, Франк Готи, когато той беше на 12 години. Приятелят й й създаде куп проблеми. В резултат на това тя напълно осъзнаваше присъствието на съпруга си и беше твърдо изправена пред проблемите.

Популярни Публикации