Виктория Бахлет- Нетна стойност, Биография, Възраст, Ръст, Гадже, Tik Tok, Кариера

виктория бачелет е популярна личност в социалните медии в Съединените щати. Виктория Бахлет е добре известна с комедийния си дублаж и синхронизиране на устни за едноименния си канал TikTok. Научете повече за нетната стойност на Виктория Бахлет, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, Tik Tok, кариера

Бързи факти

Пълно име виктория бачелет
Дата на раждане 31 декември 1999 г
Възраст 23 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 8
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия тикток звезда,
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение единичен
Разделям Джоуи Клаасен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Южна Каролина
Националност американски
образование Университет Андерсън
Братя и сестри Две (братя Даниел и Сет)
Instagram Instagram на Виктория Бахлет
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Виктория Бахлет

Виктория Бахлет е на 23 години към 2022 г. Тя е родена в Южна Каролина на 31 декември 1999 г . Нейната зодия е Козирог. Тя е отгледана от двама братя, Даниел и Сет. Освен това няма информация за нейните родители. По същия начин, в гимназията, тя беше член на отбора за аплодисменти на университетското футболно състезание. Тя играеше футбол като дете. Освен това тя е от американска националност, но етническата й принадлежност е неизвестна. Що се отнася до образованието на Виктория Бахлет, в момента тя е записана в университет. Тя ще започне обучението си в университета Андерсън през есента на 2018 г.

Височина и тегло на Виктория Бахлет

Колко висока е Виктория Бахлет? Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи приблизително 55 кг. По същия начин тя има естествено тъмнокафява коса, която често боядисва в русо. Тя също има светлокафяви очи. Друга информация, като нейните измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките и т.н., не е налична.  виктория бачелет

Виктория Бахлет позира за снимка Източник: Instagram

Виктория Бахлет Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Виктория Бачелет? Виктория Бахлет, талантлива и красива звезда на Tiktok, натрупа значително състояние. Тя обаче не е разкрила официално нетната си стойност или годишната си заплата. Въпреки това, според онлайн източници, тя има нетна стойност от около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот и кариера

По отношение на професионалния живот на Виктория Бахлет, тя стартира своя акаунт в Instagram през март 2015 г., където започна да изгражда своите социални медии. Тя обаче е знаменитост в социалните медии, известна с едноименния си канал TikTok. Освен това, тя постепенно придоби огромна популярност със своя комедиен дублаж и синхронизиране на устни. По същия начин нейният акаунт в Tiktok спечели 3,1 милиона последователи. Тя продължава да публикува видеоклипове в Tiktok с други Tiktokers.

Виктория Бахлет Гадже и срещи

Кой е гаджето на Виктория Бахлет? По отношение на текущото състояние на връзката на Виктория Бахлет, тя най-вероятно е необвързана. Преди това тя е била свързвана в романтични връзки с другия създател на TikTok Джоуи Клаасен. Те споделиха страхотни снимки в социалните мрежи. Тя обаче се концентрира върху кариерата си. Освен това тя се е скрила и не е участвала в никакви спорни действия. Няма информация и за предишните й връзки.

Също така, знайте за Чандлър Алексис Нетна стойност, възраст, биография, гадже

Популярни Публикации