Виктор Оладипо явно си търси идеална приятелка

Виктор Оладипо изглежда търси перфектната приятелка. През последните месеци звездата от НБА, който сега играе за Маями Хийт, беше открит за личния си живот в социалните медии, особено в Twitter. Повечето от неговите туитове показват, че той е необвързан, но той е нетърпелив да се обвърже с връзка, ако срещне перфектната жена, която потенциално може да бъде негова булка в бъдеще. На 4 септември 2021 г., например, Оладипо прибягна до Twitter, за да изрази мъката си от това, че не е женен от дълго време. Ниско ниво, уморено от това да бъдеш необвързан, написа той.

Търсенето на приятелка на Виктор Оладипо

Играчът от НБА разкри състоянието на връзката си в туит на 4 септември, точно след като Дрейк издаде албума си Certified Lover Boy. Оладипо и други играчи от НБА бяха нетърпеливи да го подхванат, но изглежда, че някои от текстовете са навлезли в емоциите им малко прекалено – поне за Оладипо. Фен страница на Heat Nation в Twitter с име @HeatNationCP незабавно отговори на търсенето на приятелка от страна на баскетболния професионалист, като публикува съобщение, за да му помогне да намери праведен спътник.

 Виктор Оладипо

Виктор ОладипоВиктор Оладипо има нужда от компания. Има ли желаещи, Heat Nation? прочетете туит от фен страницата на Heat Nation. Впоследствие Оладипо отговори с емотикон на хлипащо лице, което показва, че е бил развълнуван от жеста. По същия начин няколко фенки изразиха желание да станат негова приятелка или съпруга. Добър ден, Виктор. Прекрасна събота! Казвам се Вивиана. Неженен съм от десет години. Аз съм сериозна личност. Омръзна ми да бъда сам и бих искал да се срещна с вас или да поговорим, ако желаете, коментира един. Бих те поканил на среща, но все още съм много нещастен, когато грабна микрофона от мен и моите приятели в Dunkirk Karaoke през пролетта на 2013 г., каза друг. Наслаждавай се на необвързания си живот, докато можеш, пич, не налагай нещата, каза един човек.

Виктор Оладипо преди това е бил свързван с няколко жени

Сред стотиците реакции на неговия туит, един гласи: Какво се случи с теб и @NicoleScherzy преди няколко години в Masked Singer? Изглеждаше, че всички сте се справили в шоуто, каза баскетболистът, когато го попитаха за неговия слухов роман с певицата Никол Шерцингер. Когато беше състезател в риалити предаването „Маскираният вокалист“, той изрази желанието си да излиза с певицата на „I Don't Need a Man“.

В епизод от декември 2019 г., след като се разобличи, той информира водещия Ник Кенън, че ще отиде на среща с Шерцингер навсякъде, по всяко време и на всяко място. Ако го направя, може би в близко бъдеще, ако се появи повод или шанс, каза той за излизането на среща с Шерцингер. Така и не се установи обаче дали той е ходил на среща с певицата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вик Оладипо (@vicoladipo)

Въпреки факта, че никога не се е женил, той е свързван с няколко имена. Играчът от НБА преди това беше свързан с модела на Instagram Наталия Кастило, но той отхвърли докладите, преди да бъде прехвърлен в Маями през март 2021 г. Преди това се казваше, че Оладипо има връзка с модела Бриа Майлс през декември 2017 г. Тя беше видяна на един от игрите му, което предизвика подозренията. Но за пореден път никой от тях не обърна внимание на твърденията, оставяйки феновете на тъмно за бъдещата им връзка. Всичко, на което можем да се надяваме, е, че Оладипо скоро ще срещне мечтаната си приятелка и може би булка.

Популярни Публикации