Виктор Круз и бившата му приятелка успешно са родители на дъщеря си

За това, че е най-добрият баща на дъщеря си Кенеди, Виктор Круз заслужава награда. Илейна Уотли, бившата му приятелка, му помогна да посрещне детето си.

Въпреки факта, че вече не са заедно, те поддържат любезност един към друг в името на детето си. Това ще рече; те я възпитават успешно.

 Виктор Круз

Виктор КрузПрез август/септември 2020 г. бившата звезда на НФЛ и детето му красяха кориците на „Родители Латина“. Круз говори за отглеждането на Кенеди и съвместното родителство с Уотли в интервю за изданието.

Съвместно родителство с дъщерята на бившия съпруг на Виктор Круз

Сега Круз може да е успешен мъж с десетгодишна футболна кариера зад гърба си. Когато беше по-млад обаче, не беше същото. Въпреки успеха си, той поддържа здраво отношение и иска да внуши същите ценности на дъщеря си.

 Виктор Круз

Виктор Круз, дъщеря

Според разказите му той често я водел в стария си квартал, за да я разведе и да й покаже откъде идва. Той й разказа за своето пътуване, за да й помогне да разбере, че са изминали дълъг път.

Той също така разкри, че е потърсил помощта на бившата си приятелка, за да се грижи за Кенеди. Въпреки факта, че се бяха разделили, те все още можеха да общуват ефективно един с друг.

В името на детето си те оставят егото си настрана, за да избегнат смут и разсейване. За да бъде ефективно съвместно родителство, той заяви, че фокусът никога не трябва да е върху родителите.

Горда афро-латиноамериканска дъщеря на Виктор Круз

Круз, горд афро-латиноамериканец, разкри, че е внушил същите ценности на Кенеди. Той бликаше за дъщеря си, описвайки я като енергична, ярка и безстрашна.
Бившият футболист продължи да казва, че дъщеря му издига две степени на неговата личност.

 Виктор Круз

Виктор Круз

Екипът баща-дъщеря също се радва да връща на общността. Например на Деня на благодарността през 2019 г. те са били доброволци в приют за бездомни в Патерсън.

Патерсън, по собствените му думи, е допринесъл да му помогне да прегърне своето наследство и етническа принадлежност. Круз заяви, че планират да бъдат доброволци всяка година, за да учат Кенеди на стойността на общественополезния труд.

Сега живее на 17 минути от мястото, където е живял преди. Кенеди ще може да прегърне наследството си по същия начин, както баща й.

Той също така я учи за културата на своето семейство и за стойността на това да останеш свързан с корените си. Той дори я учи да бъде двуезична и мултикултурна, докато расте.

Предишната приятелка на Виктор Круз

Karrueche Tran беше последната известна връзка на Виктор Круз. Преди бившият играч на NFL да помоли Тран да бъде негова приятелка през декември 2017 г., двамата бяха приятели.

След като бяха видени да вървят ръка за ръка в Лос Анджелис, връзката им беше потвърдена. Съобщава се обаче, че техният начинаещ романс се е провалил, когато не са могли да бъдат под карантина заедно поради пандемията от COVID-19. Независимо от това, те успяха да го накарат да работи чрез FaceTime.

Круз и приятелката му се разделиха през февруари 2021 г. след три години заедно. Според E! News, двамата се концентрираха върху развитието на кариерата си. Освен това се каза, че двамата нямат враждебност един към друг. Те по-скоро вървяха напред в живота отделно.

Популярни Публикации