Vikas Khanna- Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Викас Хана е индийски готвач и ресторантьор със звезда Мишлен, намиращ се в Ню Йорк. Vikas Khanna също е автор на готварска книга, който участва в телевизионни предавания като MasterChef India и Australia, Twist of Taste и Kitchen Nightmares, наред с други. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Vikas Khanna, Wiki на Vikas Khanna, нетна стойност на Vikas Khanna , и още

Бързи факти

Пълно име: Викас Хана
Дата на раждане: 14 ноември 1971 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Главен готвач, ресторантьор и писател на готварска книга със звезда Мишлен
Държава: Индия
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Тегло 50 кг
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара (7 крори индийски рупии)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло гърди: 40 инча; талия: 32 инча; бицепс: 12 инча
Родно място Амритсар, Пенджаб
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски/индийски
образование Университет Корнел, Американски кулинарен институт, Нюйоркски университет, Висше училище за хотелска администрация Welcomgroup, Le Cordon Bleu
баща Дейвидън Хана
Майка Бинду Хана
Братя и сестри Две (Radhika Khanna и Nishant Khanna)
Марки N/A
Хоби Готвене, пътуване

Vikas Khanna Bio, възраст, семейство

Викас Хана е роден на 14 ноември 1971 г. и е на 48 години. Той е роден в Амритсар, Пенджаб, Индия, но сега живее в Ню Йорк, САЩ. Дейвиндър и Бинду Хана са негови сестри. Освен това, Vikas Khanna е роден с неправилно подравнени крака и не може да тича до 13-годишна възраст. Неговият ментор Сагар Раджани, който обичаше да готви, беше вдъхновение за него. Кухненският опит на Сагар е част от неговото основно обучение.

Освен това, Vikas Khanna започва да създава рецепти в ранна възраст и отваря Lawrence Gardens Banquets, за да организира сватби и семейни събирания на 17-годишна възраст. Той също има двама братя и сестри, Radhika Khanna и Nishant Khanna.Височина, тегло и измерване на тялото

  Викас Хана

Vikas Khanna позира за снимка Източник: Instagram

Когато става въпрос за измерванията на тялото на главния готвач, Викас е висок на 1,84 метра или 6 фута, но точното му тегло е 50 кг . По същия начин, неговите измервания гърди-талия-бицепс са 40-32-12 сантиметра. Освен тях, няма подробности за стила на роклята и обувките на главния готвач. По същия начин той има дълга кестенява коса и тъмнокафява кожа.

Викас Хана Нетна стойност

Носителят на звезда Мишлен готвач поддържа професионално присъствие в редица социални медии. Той започна да използва Twitter през ноември 2009 г. и сега има 2,2 милиона фенове. По същия начин той има 1,4 милиона фенове в профила си във Facebook, а към август 2020 г. готвачът е публикувал 1651 съобщения до своите 1 милион последователи в Instagram под потребителското име @vikaskhannagroup.

Продължавайки напред, нетната стойност на Vikas Khanna се оценява на около 1 милион долара , към октомври 2022 г. Това предполага, че Khanna има нетна стойност от повече от 7 крори . Това се измерва с помощта на различните свойства на Khanna.

кариера

Главният готвач Викас Хана е ресторантьор и автор на готварски книги, носител на звезда Мишлен. Той е едновременно хуманитарист и режисьор. Викас също е съдия в шоуто Star Plus MasterChef India, чието седалище е в Ню Йорк. Той работеше за хотели Taj, Oberoi Party, Welcome Group и Leela Group of Hotels, докато беше в Индия. Преди да се присъедини към Junoon, той работи в Salaam Bombay и The Café в Rubin Museum of Art в Ню Йорк.

Това е луксозен индийски ресторант в квартал Flatiron в Манхатън. През първата си година той получи положителна оценка от Сам Сифтън в The New York Times, а също така беше оценен със звезда Мишлен от Ръководството на Мишлен за шест последователни години от 2011 г. насам.

Vikas Khanna готви прочувствена, елегантна индийска кухня в Junoon в Ню Йорк, където черпи от огромното си многоконтинентално и мултиинституционално обучение, както и от силната си страст към силата на кухнята. Неговото готвене издига изживяването в храненето до нова степен на оценка.

Освен това Викас си сътрудничи с няколко от най-успешните и награждавани готвачи в света. Сред тях са Гордън Рамзи, Ерик Рипърт, Боби Флей и Жан-Жорж Вонгерихтен.

Vikas Khanna приятелка, запознанства

Викас Хана най-вероятно е необвързан в момента. Той не е публикувал никакви подробности за романтичния си живот в социалните мрежи. Освен това Хана може да бъде по-концентриран върху работата си като готвач и благотворителната си дейност в момента, отколкото върху афери, клюки, скандали и противоречия.

Той обаче е участвал в спекулации и противоречия в миналото. Имаше слухове, че той се среща с Шипра Хана, победителката от сезон 2 на MasterChef India. Викас, от друга страна, успя да опровергае този слух. По същия начин, преди няколко години, имаше история, че той е имал връзка с писателката, актриса и модел Падма Лакшми. Викас от своя страна опроверга и този слух.

Факти

  • Викас също е съдия в шоуто Star Plus MasterChef India, чието седалище е в Ню Йорк.
  • Той работеше за хотели Taj, Oberoi Party, Welcome Group и Leela Group of Hotels, докато беше в Индия.
  • Vikas Khanna готви прочувствена, елегантна индийска кухня в Junoon в Ню Йорк, където черпи от огромното си многоконтинентално и мултиинституционално обучение, както и от силната си страст към силата на кухнята.
  • Vikas Khanna е индийски готвач и ресторантьор със звезда Michelin, който се намира в Ню Йорк.

Популярни Публикации