Виджай Сетупати- Възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера, националност

Виджай Сетупати е известен и уважаван южноиндийски актьор. Виджай Сетупати дебютира в игрален филм през 2004 г. с M. Kumaran, Son of Mahalakshmi. Научете повече за Vijay Sethupathi Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Виджая Гурунатха Сетупати
Дата на раждане 16 януари 1978 г
Възраст 44 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 6
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия актьор
Държава Индия
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение женен
Съпруга Джеси Сетупати
Нетна стойност 10 крори INR
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Раджапалаям, Тамил Наду
Националност индийски
Религия индуизъм
образование Dhanraj Baid Jain College
баща Дума
Майка Сарасвати
Братя и сестри Анна, Там и Тангачи.
деца Сурия Сетупати, Шриджа Сетупат
Facebook Vijaya Gurunatha Sethupathi Facebook
Twitter Виджая Гуруната Сетупати в Twitter
Instagram Vijaya Gurunatha Sethupathi Instagram
IMDB Виджая Гуруната Сетупати IMDB
Седмица Vijaya Gurunatha Sethupathi Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Виджай Сетупати Биография, възраст и националност

Кой е Виджай Сетупати? Виджай Сетупати е роден на 16 януари 1978 г. в Раджапалаям, Тамил Наду, Индия. Виджая Гурунатха Сетупати е истинското му рождено име. Виджая е роден под знака на Козирог. Той е роден от Калимуту, негов баща, и Сарасвати, негова майка. Бащата на Виджая е строителен инженер. Освен това южноиндийският актьор има двама братя, Анна и Тамби, както и сестра, Тангачи. Освен това Виджая е отгледан в Раджапалаям, преди да се премести в Ченай със семейството си. По отношение на образованието Виджая завършва средното си образование във висшето средно училище MGR и висшето средно училище Little Angeles Mat. Сетупати не беше добър ученик, но успя да завърши гимназия с помощта на съучениците си.

Виджая е от семейство от средната класа. В резултат на това, дори на толкова млада възраст, той не се колебае да работи за джобни пари. Виджая също е работил на щандове за храна и като телефонен оператор, за да допълни доходите си. Освен това ветеранът от южния актьор получава бакалавърска степен по търговия от Dhanraj Baid Jain College.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Виджай Сетупати? По отношение на телесните мерки Виджая има добре оформено и поддържано тяло, както и силна мачо личност. Той изглежда висок, висок около 5 фута и 9 инча. Виджая, от друга страна, тежи около 66 кг. Освен това актьорът от юг има мускулеста форма на тялото. Виджая, от друга страна, има 14-инчови бицепси. По същия начин той има зашеметяващи черни очи и естествена черна коса.

  Виджай Сетупати

Виджай Сетупати позира за снимка Източник: Instagram

Виджай Сетупати Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Виджай Сетупати? По отношение на достъпността на социалните медии, Виджая е доста активен в социалните медии. Има официален акаунт в Twitter и Instagram. Освен това Sethupati има над 1,8 милиона последователи в Twitter и 4,1 милиона последователи в Instagram. Освен това Виджая е направил малко състояние от кариерата си. Според източници, Нетната стойност на Виджая се оценява на около 10 крори INR към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Виджая започва своята актьорска кариера, като се присъединява към театралната група Koothu-P-Pattarai.’ Виджая работи като счетоводител в групата, преди да стане актьор. M. Kumaran Son of Mahalakshmi е първият филм на Виджая, издаден през 2004 г. Сетупати изигра главния поддържащ герой във филма. По-късно режисьорът на този филм препоръчва Виджая за главната роля на режисьора Сину Рамасами. И така през 2010 г. Виджая получава първата си главна роля в тамилския филм Thenmerku Paruvakaatru. Виджая започва кариерата си като актьор на фона, появявайки се във второстепенни роли в различни филми в продължение на пет години. Неговият пробив идва с филма Thenmerku Paruvakaatru. По същия начин, Pizza in (2012) и Naduvula Konjam Pakkatha Kaanom (2012) са първите му големи хитови филми. Другите успешни филми на Vijaya включват Rummy, Orange Mittai, Sethupatti, Super Delux и много други.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е съпругата на Виджай Сетупати? Виджая Сетупати и съпругата му Джеси имат щастлив семеен живот. Любовната история на Джеси и Виджай е завладяваща. През 2002 г. двойката се среща за първи път в социалните мрежи. Тъй като Виджай беше в Дубай, а Джеси беше в Индия по това време, единственият им начин за комуникация беше чрез социалните медии. В крайна сметка Виджая се завръща в Индия, където среща Джеси. Виджай Сетупати се жени за Джеси Сетупати през 2003 г.

Само година след брака им Виджай е избран за първия си филм. В едно интервю Виджая приписва всичките си постижения на съпругата си Джеси Сетупати, защото Джеси винаги го е подкрепяла през възходите и паденията на кариерата му. Виджая и Джеси също имат син Сурия Сетупати и красива дъщеря Шриджа Сетупати.

Също така, знайте за Нетна стойност на Амелия Гетинг, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Факти

  • Виджай Сетупати е известен и добре известен южноиндийски актьор.
  • Виджай Сетупати дебютира през 2004 г. с филма M. Kumaran Son of Mahalakshmi.
  • Истинското му рождено име е Виджая Гурунатха Сетупати.
  • Освен това Виджая работи като продуцент, певец и текстописец в Tamil Film Orange Mittai.

Популярни Публикации