Vidyasagar - Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, кариера, смърт

Видясагар беше бизнесмен от Андхра Прадеш, Индия, партньор на знаменитост, софтуерен инженер, медийно лице и онлайн личност. Той стана известен в нацията, след като се ожени за известната южноиндийска актриса Мийна през юли 2009 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Видясагар.
Нетна стойност INR 1 Crores (приблизително).
рожден ден 1974 г.
Дата на смъртта 28 юни 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 48 години.
Професия Предприемач, съпруг на знаменитост и софтуерен инженер.
Родно място Андхра Прадеш, Индия.
Място на смъртта Ченай, Тамил Наду, Индия.
Причина за смъртта Инфекция на белите дробове.
Религия индуизъм.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Частно училище в Индия.
Квалификация Завършвам.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг

Видясагар Възраст и ранен живот

Видясагар е роден в индийския щат Андхра Прадеш през 1974 г . Няколко онлайн сайта също твърдят, че той е роден в Бенгалуру, Карнатака, Индия, въпреки че това все още не е потвърдено. За началното си образование родителите му го записват в известно регионално училище. След това той продължава образованието си в реномирана гимназия и университет. Във всеки случай той пази в тайна и спецификата на образователната си история.

Височина и тегло на Vidyasagar

Видясагар беше висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 63 кг. Имаше прекрасни топли черни очи и черни кичури. Нямаше информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Видясагар

Нетната стойност на Vidyasagar

Колко е нетната стойност на Vidyasagar? Съпругът на актрисата Мийна живееше на високо ниво със семейството си. Той се гордееше с поддържането на къщата си подредена и добре украсена. Той беше добре платен от различни източници, включително търговски и софтуерни инженерни работни места. Според оценките той има нетна стойност от приблизително INR 1 crore (приблизително).

кариера

Vidyasagar е работил като разработчик на софтуер, според няколко сметки. Заемал е престижни позиции в различни известни фирми. Освен това той беше бизнесмен, който управляваше много неща едновременно. Мийна, от друга страна, е добре позната актриса, която е участвала в различни южноиндийски и боливудски продукции. Нейните филми и телевизионни програми включват Drishyam 2, Bro Daddy, Hendtheer Darbar, Sri Jagadguru Aadi Sankara, Kathanayakudu и много други.

Смърт

Според докладите съпругът на Мийна е страдал от сериозно белодробно заболяване и също е търсил донор на бял дроб. За лечение той е отведен в частна болница в Ченай, Тамил Наду, Индия. По същото време той също беше болен от коронавирус. Той почина в болницата във вторник, 28 юни 2022 г., в резултат на влошаващо се заболяване. Кончината му беше изненада за семейството му и други роднини. По време на смъртта си той е само на 48 години.

Видясагар Съпруга и брак

Коя е съпругата на Видясагар? Този търговец беше интелигентен и опитен. Заради известната му съпруга много хора в бизнеса и други сфери започнаха да го разпознават. Позволете ми да ви уведомя, че той се ожени за актрисата Мийна на 12 юли 2009 г. Според съобщенията двойката се ожени в Аря Вися Самадж Каляна Мандапам. След това отидоха в храма Шри Венкатешвара Свами Ваари в Андхра Прадеш.

След това имаха разкошен празник в зала на кмета Раманатан Четиар за всички знаменитости. Нека ви кажа, че двойката има дъщеря на име Найника Видясагар, която е на 11 години. Тя дебютира в развлекателния бизнес като детска актриса във филма „Theri“ на петгодишна възраст.

Популярни Публикации