Victoria Prince Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Виктория Принс е известна съпруга на американска знаменитост, бивш волейболист, учител, домакиня, телевизионна личност и бизнесдама от Ричленд, Вашингтон. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като съпругата на Кевин Федърлайн. Кевин е американски певец и бивш резервен танцьор, според Wikipedia.

Бързи факти

Истинско име ВикторияМариПринс.
Известен като Виктория Принс.
Професия Волейболист, учител, домакиня, телевизионна личност, съпруг на знаменитост и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 39 години.
Рождена дата 2 декември 1982 г. (четвъртък).
Родно място Ричленд, Вашингтон, Съединени американски щати.
Настоящо жилище/Къща Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Стрелец.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Частна елитна гимназия.
Вашингтонски държавен университет.
Хавайският университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Възраст и ранен живот на Виктория Принс

Виктория е родена от родителите си в Ричленд, Вашингтон, в четвъртък, 2 декември 1982 г . Тя е на 39 години според рождената си дата (към 2021 г.). Нейният рожден ден е на 2 декември всяка година. Пълното й рождено име е Виктория Мари Принс, според IMDb. Тя е образована жена. Според запознати Виктория е завършила средното си образование в частна елитна гимназия. По-късно тя се записва във Вашингтонския държавен университет, за да продължи образованието си. Виктория получава бакалавърска степен от Хавайския университет. Тя не само правеше това, но и играеше волейбол в колежа.

Височина и тегло на Виктория Принс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Виктория Принс е висока 6 фута 0 инча и тежи около 65 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Виктория Принс

Виктория Принс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Виктория Принс? Виктория и нейното семейство в момента живеят в Калифорния, САЩ. Професионалната й работа й осигурява прехраната. Освен това тя обича да се облича в маркови дрехи. Нетното състояние на Виктория Принс се оценява на между и милиона (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Виктория започва спортната си кариера като волейболистка. Тя започва да играе волейбол в ранна възраст. Тя също е играла колегиално във Вашингтонския държавен университет, според SUN. Освен това принц посещава Хавайския университет. Според слуховете тя също е играла волейбол за Hawaii Rainbow Wahine. След това тя напусна волейбола и отиде да работи като учител. Известно време Виктория беше и учителка. Сега тя управлява резиденцията си и работи като икономка. Тя е и телевизионна личност, която е участвала в няколко предавания.

Съпруг и брак на принц Виктория

Кой е съпругът на Виктория Принс? Виктория стана известна по време на романса си с Кевин Федърлайн. Според Wikipedia Виктория и Кевин започват да се срещат през 2008 г. На 10 август 2013 г. двойката се жени след 5 години връзка. Що се отнася до децата, Виктория има две дъщери. Джордан Кей, първото й дете, се роди през август 2011 г. За разлика от нея, тя роди втората си дъщеря, Пейтън Мари, през април 2014 г. Освен това Виктория е мащеха на четири деца: Кори Федърлайн, Калеб Джаксън Федърлайн, Шон Федърлайн и Джейдън Федърлайн. Позволете ми да ви напомня, че нейният съпруг, Кевин, преди това се жени за Бритни Спиърс. Не само това, но той също беше замесен с Шар Джаксън. Въпреки това не можем да намерим нищо относно предишния любовен живот на Виктория.

Популярни Публикации