Vicky Gounder- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера, нетна стойност

Вики Гундер беше известен индийски гангстер, дискохвъргач и медийна личност от село Сараван Бодла в Мукцар, Индия. Вики, според съобщенията, е била главният заподозрян за убийството на Суха Калон. Суха Кахлон също е бил известен гангстер и стрелец, според докладите.

Вики също е била член на Shera Khuban Group, според съобщения в медиите. Не само това, но той беше близък приятел на Lovely Baba, който беше убит през 2010 г. от Sukha Kahlon. Според Jansatta Gounder също е бил професионален дискохвъргач. Продължете да четете, за да научите повече за Vicky Gounder.

Бързи факти

Истинско име Харджиндер Сингх Бхулар.
Също известен като Вики Гундер.
Джиндър.
Професия Гангстер, Играч за хвърляне на диск и Медийно лице.
Възраст (към момента на смъртта) 27 години.
Рождена дата юни 1990 г.
Дата на смъртта 26 януари 2018 г.
Родно място Село Сараван Бодла, Мукцар, Индия.
Място на смъртта Село Паки, Шри Ганганагар, Раджастан, Индия.
Зодия Зодия Близнаци.
Нетна стойност N/A.
Квалификация Завършвам.
Алма матер Местно училище.
Speed ​​Fund Academy.
каста Джат.
Националност индийски.
Религия сикхизъм.
Тегло В килограми: 75 кг
В паундове: 165,43 lbs
Височина Във футове инчове: 5′ 9″
В метри: 1,75 m
В сантиметри: 175 см
Цвят на косата черен.
Цвят на очите черен.
Номер на обувка 10 UK.

Биография на Вики Гундер

Вики Гундер е роден през юни 1990 г. в село Сараван Бодла, Мукцар, Индия, според докладите. Той е роден в семейство на фермер. Истинското име на Gounder е Harjinder Singh Bhullar, според докладите. Той беше на 27 години, когато почина на 26 януари 2018 г.  Вики Гундер

Vicky Gounder (Източник: Pinterest)

Образование на Вики Гундер

Според докладите Харджиндер е завършил основното си образование в селско училище. По-късно той се премества в Джаландхар, за да продължи спортната си кариера в Speed ​​Fund Academy. Той беше и опитен хвърляч на диск. Гундер в крайна сметка се присъедини към лошата компания и стана гангстер.

Семейство Вики Гундер

Вики е роден и израснал в село Сараван Бодла, Мукцар, според източници. Баща му Мехал Сингх е фермер, според Indian Express. Името на майка му е Балвант Каур. Gounder, според съобщения в медиите, има двама братя и сестри. Джиндър беше другото му име.

Съпруга на Вики Гундер, брак

Няма точна информация за семейното положение или съпругата на Вики Гундер. Гундер също обичаше да прекарва време с приятелите и братовчедите си. Той също беше добър приятел с Прекрасния Баба и Прем Лахория.

кариера

Харджиндер Сингх Бхулар е бил професионален дискохвъргач, според докладите. Той също така е представял страната си на национално ниво. Не само това, но Gounder спечели три златни и два сребърни медала в национални състезания по хвърляне на диск. Според съобщения в медиите той също е получил предложение за работа в BSF, но я е отказал. Според съобщенията Вики е изоставил спортната си кариера, за да стане гангстер.

Вики Гундер Нет Уърт

Вики Гундер има три златни и два сребърни медала от национални състезания по хвърляне на диск. Въпреки това, няма точна информация за неговото богатство и нетна стойност.

Любопитни факти

  • Според източници той е бил главният мозък зад бягството от затвора на Nabha през 2016 г.
  • Той също е член на бандата Jaipal Singh.
  • Твърди се, че той е убил бияча Амит Кумар, според съобщенията.
  • Харджиндер Сингх Бхулар е истинското му име.
  • Според източници той е отказал предложение за работа от BSF.

Популярни Публикации