Vexx- Биография, Wiki, възраст, връзка, тегло, височина, нетна стойност

Vexx е YouTuber от Белгия. Vexx е самоопределящ се драскач на име Винс Окерман, който е добре известен в YouTube. Научете повече за Vexx Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Винс (Векс) Окерман
Дата на раждане 10 август 1998 г
Възраст 23 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 9
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Мъжки
Професия YouTuber
Държава Белгия
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1,39 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Родно място Белгия
Националност Белгия
Twitter Винс (Векс) Окерман в Twitter
Youtube Винс (Векс) Окерман Youtube
Instagram Винс (Векс) Окерман Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Vexx, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Vexx? Векс е роден в Белгия на 10 август 1998 г. В момента е на 23 години . Нейната националност е белгийка, родена е под знака на Лъв, а расата й е неразкрита. Има малко подробности относно нейното детство, родители или образование. Досега тя успява да запази тайната си.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Vexx? Според нейните телесни размери той е със запазено балансирано телосложение. Той има солидна и привлекателна рамка. Той не е разкрил височината или теглото си, но е едър и тежи много за неговия тип тяло. По същия начин той има тъмна коса и същия цвят на очите.  Vexx

Vexx позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на своите сайтове за социални медии, талантливата и професионална художничка участва в тях. Неговото лице в Instagram, @Vexx, има над 847 хиляди абонати. Той е добре познат в Twitter с над 53,5 хиляди последователи под името @vexx art. По същия начин нейният канал в YouTube Vexx има 2,77 милиона абонати.

Vexx Net Worth 2022

Каква е нетната стойност на Vexx? Vexx е добре позната знаменитост в YouTube, която е талантлив илюстратор. Тя е натрупала милиони гледания и за двете си актуализации. Нейният канал в YouTube е нейният основен източник на приходи. Съобщава се, че нетната стойност на Vexx е 1,39 милиона долара към октомври 2022 г през различните му търговски обекти (прибл.)

Професионален живот, кариера и стил на живот

Vexx е белгийска интернет знаменитост, известна с канала си в YouTube @Vexx, който има над 2,77 милиона зрители. На 24 април 2015 г. той откри своя YouTube канал. Той започва да привлича абонати, като споделя изображения на своите способности, художествен дизайн и цветни драскулки на търговска марка. Vexx успя да спечели голям брой абонати благодарение на изключителните си умения. Vex има множество видеоклипове на страницата си в YouTube. Започва да създава своя стил на 16 и го публикува в интернет.

Заедно с филма той е публикувал видеоклипове със скицници. По същия начин той е публикувал няколко прекрасни скици. Тези видеоклипове бяха харесвани от обществеността и спечелиха много абонати.

Постепенно започва да прави time-lapse записи. Като цяло той е издал 89 филма с изтичане на времето, които са получили голямо внимание от феновете. По същия начин той започна да споделя изображения на предизвикателства в изкуството. Има предизвикателство за маркери, предизвикателство за изкуство с куб, 30-минутно предизвикателство, предизвикателство за 100 маркера, предизвикателство за дизайн на чаша с глава, предизвикателство за 3D изкуство с писалка и още няколко са сред неговите предизвикателства за изкуство. Той също така сподели кадри от своето улично изкуство. Те включват рисуване със спрей на публично място в моето превозно средство, създаване на улично изкуство за 10 часа без прекъсване, първата ми стенопис в Ню Йорк, създаване на улично изкуство за 100 часа, рисуване със спрей в дома на приятел и т.н. Тези видеоклипове привлякоха много харесвания, туитове и гледания. Освен тях, vex си сътрудничи с лейбъли като Samsung, Mazda, Red Bull, Perrier, Fanta и Somersby. Освен това той пусна втората си официална страница в YouTube, Also Vexx. Там той продуцира поредица от драскулки в реално време, в която качва своите кадри с драскулки в реално време

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Vexx? Vexx в момента няма връзка. И той не е разкрил нито един от предишните си бракове. Що се отнася до личния му живот, той е склонен да го пази в тайна. Той обаче сега се концентрира върху професията си и подобрява своите изкуства и способности.

Факти

  • Vexx е YouTuber от Белгия.
  • Vexx е самоопределящ се драскач на име Винс Окерман, който е добре известен в YouTube.
  • Постепенно започва да прави time-lapse записи.
  • По същия начин той започна да споделя изображения на предизвикателства в изкуството.
  • Има предизвикателство за маркери, предизвикателство за изкуство с куб, 30-минутно предизвикателство, предизвикателство за 100 маркера, предизвикателство за дизайн на чаша с глава, предизвикателство за 3D изкуство с писалка и още няколко са сред неговите предизвикателства за изкуство.

Популярни Публикации