Вероника Шиу (邵珮詩)-Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Шао Пейши е известна още като Вероника Шиу е актриса и водеща, която беше коронясана за Мис Хонг Конг 2014 и сега е водеща на TVB и изпълнителка по договор за мениджър.

Бързи факти

Пълно истинско име Шао Пейши
Възраст (към 2021 г.) 31 години
Професия Актриса, водеща
Дата на раждане 30 април 1990 г
Място на раждане Хонконг, Китай
образование N/A
Алма матер N/A
Нетна стойност -5 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг.
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност Китайски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Овен

Вероника Шиу Възраст и ранен живот

Вероника Шиу беше роден на 30 април 1990 г , в Хонконг, Китай . Тя е на 31 години към 2021 г . Нейната зодия е Овен. Вероника Шиу е пълното му име. Тя е израснала в Китай, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин тя е китайски гражданин. Тя е от смесен етнос. Нейната вяра е християнството. Гърдите й бяха белязани с белег по рождение. Тя каза, че родилният белег се е предавал от семейството й, когато се е родила и че баща й също е имал родилен белег. Освен това тя не е споменала нищо за своето образование или трудов стаж. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя е второкурсничка. Въз основа на нейните постижения изглежда, че е доста добре образована.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Вероника Шиу е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Вероника Шиу

Вероника Шиу (Източник: Google)

Нетната стойност на Вероника Шиу през 2022 г

Колко е нетната стойност на Вероника Шиу? Смята се, че нетното състояние на Вероника Шиу е между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г. . Отличната й професия на актриса очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Шао Пейши дебютира като актриса през октомври 2014 г., появявайки се като гост в An Le Snail на J2, Sister Amoy и други предавания, както и представяйки телевизионното шоу Pearl Hong Kong Life Hong Kong Enjoyment. По-късно той получи много възможности за работа, като заснемане на драмата The Trendmasters, игра на роля в Princess Disease и участие в годишния празник на TVB за 2015 г. на хиляди звезди и представлението на Donghua Happy. Шао Пейши също присъства на промоционалните събития на мола He Taiqing на Хиляди звезди през 2015 г., докато присъства на 28-ия клас за обучение на артисти на TVB като одитор.

Шао Пейши се появи в драмата Love Happy Home Delivery през февруари 2017 г. В драмата тя играе откровената секретарка на директора на онлайн магазина Hou Caixin. В представлението тя отново си сътрудничи с Tang Yingying. По време на изпълнението на Love Going Home at Eight O’clock имаше напредък. В пиесата нежният образ влиза в къщата. Нетизените очакваха Hou Caixin да има своя собствена история и много членове на публиката бяха разочаровани, когато той напусна пиесата.

Вероника Шиу Гадже и срещи

С кого се среща Вероника Шиу? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Вероника не е обект на никакви слухове или противоречия. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да е спорове.

Популярни Публикации