Вероника Мерел- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Вероника Мерел и нейната сестра близначка Ванеса качват хумористични и музикални видеоклипове в канала на Merrell Twins в YouTube, който има над 5 милиона последователи. На наградите Shorty за 2016 г. тя и Ванеса бяха отличени с YouNowers на годината, както и за най-добро шоу на живо на наградите Streamy за 2016 г. През 2008 г. близнаците бяха избрани за няколко роли и реклами за бизнеса Build-A-Bear. Научете повече за нетната стойност на Вероника Мерел, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Вероника Мерел
Псевдоним Вероника
Възраст на 26 години
рожден ден 6 август 1996 г
Известен с Youtube звезда
Родно място Канзас Сити, Мисури
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Лео
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 2 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Вероника Мерел Възраст и националност

На колко години е Вероника Мерел? Тя е родена на 6 август 1996 г. в Канзас Сити, Мисури . В момента тя е 26 години, и нейната зодия е Лъв. Освен това тя има американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Вероника Мерел и други подробности за семейството. Вероника Мерел също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Вероника Мерел е висока на 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Вероника Мерел има кестенява коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Вероника Мерел, като нейните мерки на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Вероника Мерел

Вероника Мерел позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Вероника Мерел 2022 г

Колко е нетната стойност на Вероника Мерел? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, Вероника Мерел очевидно може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Вероника Мерел е 2 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Вероника Мерел? Вероника Мерел вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Вероника Мерел предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • На конкурса за актьори, модели и таланти през 2009 г. тя беше отличена като Топ 10 актьор за импровизация. Тя срещна Доминик Де Анджелис в училище и се сприятели с него.
  • Уенди и Пол Мерел я отгледаха в Канзас Сити, Мисури, а тя и Ванеса се преместиха в Лос Анджелис, Калифорния, през 2013 г.
  • Тя и Ванеса се появиха в предаването на Kelly Ripa и Ryan Seacrest на живо с Kelly and Ryan през 2018 г.

Научете повече за Yanna Beard Нетна стойност, възраст, биография, националност

Популярни Публикации