Вероника Адетокумбо- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, кариера

Вероника Адетокумбо е най-известна като майката на Янис Антетокумпо, а не като собственото си име. В резултат на това играчът получи няколко престижни награди. Вероника е изключително горда със сина си и неговата самоличност.

Джанис, майка, помоли майка си за много следващи стъпки в неговия спортен живот. В резултат на това Янис гледа на майка си Вероника. По време на изказванията си той посвети наградите си и на майка си.

В резултат на това този син и майка са въвлечени в множество противоречия. Въпреки това и двамата стоят един до друг и живеят охолен живот.Бързи факти

Пълно име Вероника Адетокумбо
Познат като Майката на Янис Адетокумбо
Рождена дата Не е наличен
Родно място Нигерия
Резиденция Милуоки, Гърция
Религия Кристиян
Националност Нигерия
Етническа принадлежност африкански
образование Не е наличен
Хороскоп Не е наличен
Бащино име Не е наличен
Майчино име Не е наличен
Братя и сестри Не е наличен
Възраст Не е наличен
Височина 5 фута и 0,5 инча (165 см)
Тегло 72 кг (158,73 фунта)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Семейно положение Вдовица
Съпруг Чарлз Адетокумбо (починал: 2017 г.)
деца 5
Име на децата Франсис, Танасис, Костас, Алекс и Янис
Нетна стойност 3 милиона долара

Биография на Вероника Адетокумбо

Вероника Адетокумбо , майка на спортист, е един от най-известните родители в НБА. По същия начин тя е родена в Нигерия като Igno. Вероника е била предишна скачачка на височина, въпреки че не знае много за ранния си живот.

Хюстън Лилард, бащата на Деймиън Лилард, е баща, с когото всеки иска да поддържа контакт, защото е много мил и грижовен. Открийте всичко, което трябва да знаете за бащата на звездата от НБА!

Точната възраст на Вероника не е известна, но се смята, че към 2022 г. тя е на около 50 години. Освен това, по отношение на нейната самоличност, тя се премести от Нигерия в Гърция. В момента живее в Гърция със семейството си.

Като се има предвид цялата й идентичност, Вероника е силна жена със силна воля. По същия начин, когато се премести в друга държава, тя се сблъска с множество предизвикателства, както и с бъдещо бреме за децата си. Междувременно сред тях бяха проблемите им с идентичността.

Тя успя да отгледа и петте си деца след неочакваната смърт на любимия й съпруг през 2017 г. Освен това тя даде на всичките си деца нигерийски имена, както и гръцки имена.

  Вероника Адетокумбо

Вероника Адетокумбо (Източник: Twitter)

Вероника Адетокумбо Деца

Имената на петте й деца са Франсис, Танасис, Костас, Янис и Алес. Всички вече са големи, а някои имат и деца. А семейството Antetikounmpo като цяло е добре известно, с голяма глобална база от фенове.

За разлика от тях по-голямата част от семейството е фен на Националната баскетболна асоциация. По-специално, първото дете, Франсис Адетокумбо, е футболист. Франсис, който е запален по леката атлетика, също издава Shekosi като първата си дебютна музика.

По същия начин нейният син Танасис играе в НБА за Милуоки Бъкс. И Костас се присъедини към Лос Анджелис Лейкърс от НБА. Александрос Емка, от друга страна, е гръцки професионален баскетболист, който играе за UCAM Murcia. Освен това Янис е известен. Междувременно той преследва кариера в НБА.

Вероника Адетокумбо Съпруг, брак

Вероника Адетокумбо е омъжена за покойния Чарлз Антикумбо. За съжаление, този футболист, свързан с Нигерия, почина на 57-годишна възраст.

Съобщава се, че той е получил инфаркт по време на посещение в Милуоки. По-късно инцидентът създава затруднения на семейството.

Чарлз Антетикумбо беше от йоруба произход. Преди това семейство Антикумбо се премести в Атина, Гърция, в търсене на по-добър живот. По този начин не може да се отрече, че двойката е пожертвала живота си за доброто на децата си.

След смъртта на г-н Чарлз, Джон Хорст, генерален мениджър, заяви, че целият екип ще помогне на семейство Янис като цяло. Освен това в изявлението се посочва, че покойният Чарлз е най-важната част от техните Бъкс.

Veronica Antetokounmpo Нетна стойност

Вероника е майка на петима знаменити синове. Освен това е неоспоримо от профила й в социалните медии, че тя живее достоен луксозен живот. Към октомври 2022 г. приблизителната й нетна стойност е 3 милиона долара.

Популярни Публикации