Вера Раймс - Всичко за майката на Шонда Раймс

Вера Раймс е майката на Шонда Раймс. Тя е добре известна като шоурънър, създател, главен сценарист и изпълнителен продуцент на Анатомията на Грей, Частна практика и Скандал.

Бързи факти

Пълно име Вера Раймс
Първо име Битие
Фамилия Рими
Професия Майка на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Дори Rhimes, Jr.
Без деца 6

Омъжена ли е Шонда, успешната дъщеря на Вера?

Шонда, дъщерята на Вера, е успешна бизнесдама, която също е добре известна с работата си. Но знаете ли, че жената не е била омъжена за друг? Изненадващо, тя никога не е била свързвана с никого. Жената не се интересува от брак и никога не се е интересувала от това. Шонда спомена, че е излизала с мъж, но не се интересува от брак. Тя е доволна от статута си на необвързана и живее щастлив живот.

 Вера Раймс

Вера Раймс (Източник: Google)Какво мислеше Шонда за съпруг?

От друга страна, жената е доволна от присъствието на мъж в живота си. Но какво ще кажете за перспективата да имате съпруг в бъдеще? Тя категорично е заявила, че никога не е играла булка и брачният ритуал не е за нея. Ние си я представяме като независима, успешна жена, която не изглежда да се нуждае от помощта на човек, който да изгради империя за нея. Засега не се знае нищо за личния й живот, включително брак или нещо друго.

Шонда е майка на три прекрасни момичета.

Всеки може да вярва, че тя не е омъжена и няма половинка. Но как стана майка? Ако обичаш дете, бракът и мъжете са маловажни. И така, в случая с Шонда, когато се появи в Super Soul Sunday, тя недвусмислено заяви, че е знаела на петгодишна възраст, че ще има три прекрасни момичета в живота си. През 2002 г. тя осиновява първата си дъщеря Харпър Раймс, а през 2012 г. осиновява второто си дете Емерсън Пърл Раймс. Бекет Раймс, нейното трето дете, е родено чрез сурогатно майчинство през 2013 г. В момента тя живее щастливо с дъщерите си.

Не беше ли някога Шонда Раймс спокойна със собственото си тяло?

Очевидният отговор на този въпрос е ДА. Шонда се чувстваше неудовлетворена от физиката си. Външният й вид никога не я правеше щастлива отвътре. Освен това това я караше да се чувства по-неспокойна от това да се показва. В резултат на това тя реши да отслабне. Следвайки плана, тя яде питателна диета и изпотяваше тялото си, докато тренираше, което доведе до загуба на тегло с 53 килограма. Трябва да кажем, че това е подобрило нейното здраве и физическа красота.

Г-жа Vera Rhimes Wedding, майката на Shonda

Шонда израства в щата Илинойс в Съединените щати. Тя е израснала с двама по-големи братя и три по-големи сестри. Семейството й е високо образовано, като се започне с баща й, Айли Раймс, младши, професор в колеж, и майка й, Вера, университетски администратор. Детайлите за брака и сватбата на нейните родители все още се пазят в тайна от обществеността.

 Вера Раймс

Вера Раймс (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетното състояние на Вера Раймс е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Дъщеря им Шонда пък се оценява на между 135 и 140 милиона долара.

Популярни Публикации