Вера Бамби- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Вера Бамби е добре позната канадска Instagram звезда, инфлуенсър в социалните медии, модел, звезда OnlyFans, косплейър, телевизионна личност и бизнесдама от Торонто. Вера е добре известна в нацията с невероятните си неща в Instagram и акаунта си OnlyFans. Освен това тя е професионален косплейър.

Бързи факти

Пълно истинско име Вера Бамби.
Дата на раждане 1 август 1991 г. (четвъртък).
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Място на раждане Торонто, Канада.
Сегашен адрес Торонто, Канада.
Професия Instagram звезда, косплейър, Youtuber, влиятелен човек в социалните медии, телевизионна личност, модел и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност канадски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Лео.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Вера Бамби

Бамби е роден и израснал в канадския град Торонто. Тя роди в четвъртък, 1 август 1991 г , според сметките. Вера Бамби е на 30 години според рождената си дата (към 2021 г.). Всеки 1 август тя реже тортата си за рожден ден. Вера е известен изпълнител. Според слуховете тя е завършила реномирано учебно заведение в Канада. След това тя започва работа като знаменитост в Instagram.

Височина и тегло на Вера Бамби

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Вера Бамби е висока 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Вера Бамби

Вера Бамби Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Вера Бамби? Вера печели солидно от работата си в социалните медии. Тя е създала онлайн уебсайт, където показва своите картини и произведения на изкуството. Бамби също изкарва прехраната си чрез кариерата си на модел и актьор. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Вера Бамби се оценява на около 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Вера е инфлуенсър в социалните медии и професионален косплейър. Тя също така качи костюмирани снимки на принцеса Пийч, Вампирела и Харли Куин. Освен това Вера е инфлуенсър в социалните мрежи. Нейният акаунт в Instagram има почти 932 хиляди последователи. Не само това, но тя има и акаунт в YouTube с над 60,2 хиляди последователи. В своя канал тя обикновено публикува шеги, предизвикателства и ваканционни влогове. Бамби стана известна, след като сподели свой материал в акаунта на OnlyFans. Позволете ми да ви уверя, че членството в нейния акаунт OnlyFans е безплатно. Тя също обича да споделя неща в социалните медии.

Вера Бамби Съпруг и брак

Кой е съпругът на Вера Бамби? Разбрахме, че Бамби е свободомислеща жена, след като разгледахме профила й в социалните мрежи. Тя обича да общува с приятелите и колегите си. Тя също създава видеоклипове в YouTube и влогове с приятелите си. Вера е близка приятелка на личността в социалните медии Aaron Schoenke, според нейната страница в Instagram. Тя обаче не дава никаква информация за настоящата си връзка или гадже. Повече информация за личния й живот ще бъде публикувана съвсем скоро.

Популярни Публикации