Венера Морис Грифин - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Венера Морис Грифин (роден на 31 май 1972 г.; 49-годишна възраст) е известен агент по недвижими имоти, предприемач, автор, мотивационен лектор, медийно лице и интернет инфлуенсър от Кершоу, Южна Каролина. Тя е известна в цялата страна в резултат на смелата си житейска история, която сподели с Humans of New York (HONY).

Бързи факти

Пълно истинско име Венера Морис Грифин.
Нетна стойност 50 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 31 май 1972 г.
Възраст (към 2021 г.) 49 години.
Професия Агент по недвижими имоти, медийно лице и автор.
Родно място Кершоу, Южна Каролина, Съединени американски щати.
Резиденция Аугуста, Джорджия, Съединени американски щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Гимназия Морис Дж. Макдона.
Гимназия Андрю Джаксън.
Университетът на Южна Каролина.
Квалификация Завършил политология.
Слънчев знак Зодия Близнаци.
Националност Американски.

Биография на Венера Морис Грифин

Венера Морис е родена на 31 май 1972 г. Родното й място е Кершоу, Южна Каролина, САЩ, според профила й във Фейсбук. Тя е на 49 години (към 2021 г.). Тя и семейството й живеят в Аугуста, Джорджия, САЩ. Венера разкри, че е имала ужасно детство.

Основното си образование получава в регионално училище. Тя посещава шест различни гимназии, включително Морис Дж. Макдона и Андрю Джаксън. Според официални източници тя се записва в Университета на Южна Каролина през 1991 г. и завършва с отличие с бакалавърска степен по политически науки.Венера Морис Грифин Височина, Тегло

Венера Морис Грифин има височина 5 фута 6 инча и тегло 54 кг. Размерът на обувките й е 7 (САЩ). Тя има сини очи и руса коса. Измерванията на тялото й са 35-27-36 инча.

 Венера Морис Грифин

Венера Морис Грифин със съпруга си (Източник: Pinterest)

Венера Морис Грифин Съпруг, брак

Тя е надарена и проницателна дама. Тя разкри, че се е запознала с Трип Морис в Университета на Южна Каролина по време на церемонията по дипломирането. Двойката се срещнаха и започнаха да се срещат. Те се женят на 14 август 1993 г., след като са се срещали няколко години. Сватбата се проведе в най-голямата църква на Августа и всички членове на семейството присъстваха.

Първите няколко години от брака бяха много мирни и щастливи, но Трип по-късно стана буен и агресивен. Пред очите на децата си двамата започнали да се карат за незначителни неща. Винъс Морис Грифин се разведе със съпруга си, след като откри истината за него. Трип Морис излежава 45-годишната си присъда за блудство с деца от 2012 г.

Грифин разкри на официалната си страница във Facebook, че за първи път се е срещнала с Ханк Грифин през 2012 г. Двойката се жени след няколко години връзка. Досега датата на сватбата им остава строго пазена тайна. Ханк Грифин, според докладите, е добре известен президент и главен изпълнителен директор на строителна компания. Ханк и Венера са щастливо женени и се появяват в профилите на другия в социалните мрежи.

Децата на Венера Морис Грифин

Винъс Морис Грифин е майка на седем деца. Тя и бившият й съпруг Трип Морис имат шест деца. Джон Морис, Чарлз Морис, Джулия Морис, Алексис Морис, Ел Морис и Сидни Морис са имената на нейните деца. Винъс и Ханк Грифин имат прекрасна дъщеря на име Хана Лу Грифин. Тя често публикува свои снимки със семейството и децата си в официалните си акаунти в социалните медии.

Семейство Венера Морис Грифин

Винъс Морис Грифин разкри някои отвратителни инциденти от детството в живота си. Тя каза, че е израснала без баща си. Родителите й бяха разведени, така че тя беше отгледана от самотен родител. Майка й се омъжи повторно за мъж, който беше насилник и удряше майка й. Тя никога не разкрива имената на родителите си в профилите си в социалните мрежи.

Също така не успяхме да намерим техни снимки. Що се отнася до братя и сестри, тя има по-голяма сестра и по-малък брат. Тя разкри, че последния път, когато е видяла сестра си, е била в психиатрична болница. Венера има брат, който е прекарал по-голямата част от живота си зад решетките. Тя реши, че никога няма да подлага децата си на такова страдание.

Работим усилено, за да получим точна информация за нейното семейство и ще я актуализираме възможно най-скоро. Грифин, от друга страна, е християнин и принадлежи към бялата етническа група. По същия начин тя е американска гражданка от раждането си.

кариера

Грифин разкри, че преди първия си брак е работила като сервитьорка. След това тя напусна работа, за да посвети цялото си внимание на възпитанието на децата си. Тя призна, че напускането на съпруга й Трип Морис й е било изключително трудно. Венера беше безработна и трябваше да храни децата си. За да си изкарва прехраната, тя работи на различни места.

Тя получи лиценз за недвижими имоти през 2008 г. Тя работи много усилено, за да впечатли клиентите си с работата си. В момента Venus е един от най-добрите агенти за недвижими имоти. Тя е била вицепрезидент в Meybohm Realtors през последните 15 години. Както тя спомена в историята си, тя е продала къщи на стойност около 500 милиона долара.

Венера Морис Грифин Нетна стойност

С нейните източници на доходи тя може да си позволи да води много луксозен начин на живот. Тя разкри, че е изплатила ипотеката си. Понастоящем Venus притежава осем луксозни жилища, оборудвани с най-съвременни технологии. Тя записва всичките си деца в частно училище и плаща и за извънкласните им дейности. Нейните източници на доходи включват недвижими имоти, мотивационни изказвания и много други.

Нека ви кажа, че тя също си купи чисто ново Lamborghini сама и публикува свои снимки с него в акаунтите си в социалните мрежи. Трудно е да се определи точната й нетна стойност. Според оценките тя има нетна стойност от около 50 милиона щатски долара (приблизително) към октомври 2022 г.

Любопитни факти

 • Винъс Морис Грифин тренира редовно, за да поддържа фигурата си във форма.
 • Тя разкри, че е написала книга, наречена „Потвърдено“, която скоро ще бъде издадена.
 • Има опит в преговорите по договори за покупко-продажба и сделки с недвижими имоти.
 • Венера обича да пътува до нови места със семейството си.
 • Тя учреди стипендия за подпомагане на деца, чиито родители са в затвора.
 • Тя постоянно прекарва време с децата си.
 • Известният брокер на недвижими имоти има сладко домашно куче вкъщи.
 • В свободното си време обича да лови риба.
 • На 26 август 2021 г. тя влезе на живо в Instagram за сесия с въпроси и отговори.
 • Официалният акаунт на Venus в Instagram има 31,1 хиляди последователи и 438 публикации (към март 2022 г.).

Популярни Публикации