Vedika Bhandari- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Ведика Бхандари е добре позната индийска актриса, танцьорка, артистка и разработчик на съдържание. Тя е добре известна с работата си в телевизионни сериали, късометражни филми, уеб сериали и телевизионни реклами. Тя е член на YouTube канала Total Indian Drama. Играта й в хумористични видеоклипове заедно с колегите й може да се види в този канал.

Бързи факти

Пълно истинско име Ведика Бхандари
Псевдоним Ведика, Веду
Възраст (към 2022 г.) на 27 години
Популярни за Работещи индийски телевизионни предавания
Дата на раждане 22 юли 1995 г
образование Завършвам
Професия актриса
Училище Гимназия Вила Тереза
Алма матер Колеж по търговия и икономика H.R
Актьорът се подготвя
Нюйоркска филмова академия
Сегашен адрес Мумбай
Място на раждане Мумбай
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност (от 2022 г.) 3 Crores – 4 Crores INR (приблизително)
Националност индийски
каста индуски
Езици не
Зодия Рак
Религия индуски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Ведика Бхандари

Диша е 27-годишна жена, родена на 22 юли 1995 г. в Мумбай. Тя не се интересуваше от представления, докато не навърши двадесет години. По време на престоя ми в Мумбай Ведика Бхандари завърши гимназия Вила Тереза ​​в Мумбай. Тогава тя избира да учи в HR College of Commerce and Economics в Мумбай. Тя избра да учи актьорско майсторство и започна, като посещава Actor Prepares на Anupam Kher в Мумбай. След това тя пътува до Ню Йорк, за да усъвършенства актьорските си способности. Тя учи актьорско майсторство в Нюйоркската филмова академия, докато е там.

Височина и тегло на Ведика Бхандари

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ведика Бхандари е висока 5 фута 4 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Ведика Бхандари

Нетна стойност на Ведика Бхандари

Колко е нетната стойност на Ведика Бхандари? Ако погледнете многото страници на Vedika Bhandari в социалните медии, ще видите, че тя води богат живот, заобиколен от лукс. Тя притежава хубав автомобил, както и фини бижута и други предмети. Ведика обича да носи най-новите модни тенденции. Като цяло Ведика харчи всичките си пари, за да покаже своя охолен начин на живот на своите последователи. Ведика, красивата актриса, има приблизителна нетна стойност от 3-4 крори INR.

кариера

Vedika Bhandari направи своя дебют в бизнеса през 2017 г. като Neha Raj Jindal в телевизионния сериал Woh Apna Sa. По този начин Ведика никога не се е отклонявала от актьорските начинания и е работила с няколко режисьори и продуценти. Нейният телевизионен сериал Indori Ishq от 2021 г., който се излъчва по Mx Player, предизвика много шум сред нетизените. Тара, героят на Ведика в Indori Ishq Vedika получи много аплодисменти от тълпата. Vedika все още не е сключила сделка с голямо боливудско студио. Феновете на Ведика пък са сигурни, че ако й предложат роля в боливудски филм, тя ще успее. Веднъж тя беше включена във филма Dream Girl за кратка роля. Освен че работи като знаменитост в социалните медии на пълен работен ден, Ведика никога не е спирала да споделя увлекателни неща в своята емисия в Instagram.

Ведика Бхандари гадже и срещи

С кого се среща Ведика Бхандари? Ведика Бхандари пази личния си живот далеч от общественото внимание. Тя е необвързана и според нас никога не е имала връзка. Работила е с редица млади актьори в своите телевизионни предавания, филми и онлайн сериали. Въпреки това, тъй като тя работи като актьор, никакви новини за връзката или брака й не излизат наяве. Ведика е толкова зашеметяваща, че има голям брой мъже последователи, които я следват в социалните мрежи. Мъжките й почитатели я харесват и често отбелязват привлекателността й в нейни публикации и видеа.

Популярни Публикации