Vasanthi Krishnan- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Васанти Кришнан е индийска толивудска актриса, модел и риалити телевизионна личност. Тя има дълга история в бизнеса. Тя е талантлива актриса, която е имала възможността да работи с някои от най-добрите изпълнители в южното кино.

Бързи факти

Пълно истинско име Васанти Кришнан
Популярно име Васанти
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия актриса
Дата на раждане 1 март 1992 г
Място на раждане Тирупати, Андхра Прадеш
образователна квалификация Завършил авиационни науки
Училище и колеж Джуниър колеж Нараяна в Тирупати.
Нетна стойност 5-6 Crore INR (приблизително).
Националност индийски
каста южноиндийски
Религия индуски
Зодия Овен
Семейно положение Неомъжена

Възраст и ранен живот на Васанти Кришнан

Васанти Кришнан е родена в Тирупати, Андхра Прадеш, Индия на 1 март 1992 г. Тя е повлияна от няколко южни актриси, докато живее в Тирупати. Васанти прекарва ранните си гимназиални години, участвайки в няколко училищни сценични представления. Завършила е образованието си в Narayana Junior College в Тирупати. След това Васанти пътува до Бенгалуру, за да получи диплома по авиация. Впоследствие тя се премести в Бенгалуру, за да развие кариерата си на модел и актьор.

Височина и тегло на Васанти Кришнан

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Васанти Кришнан е висок 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.Васанти Кришнан Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Васанти Кришнан? Що се отнася до нейната нетна стойност, Васанти е добре компенсирана за бляскавите си актьорски способности и способности за моделиране. За кратко време тя е натрупала удивителна нетна стойност от 5-6 крори INR.

кариера

Според страницата на Vasanthi Krishnan в IMDb, тя е започнала да играе като актьор между 2015 и 2019 г. Преди това тя се е пробвала като модел и е успяла. След това й бяха предложени роли в няколко филма на каннада, но нито една от тях не вървеше добре в боксофиса.

Животът на Васанти се промени, когато й беше даден шанс да участва в телевизионната програма на телугу „Siri Siri Muvvalu“ през 21019 г. Тя изигра Крити във филма Siri Siri Muvvalu. По-късно тя играе Сакши в телевизионния сериал от 2020 г. Guppedantha Manasu. Кариерата й бе подобрена през 2021 г., когато беше видяна от много режисьори да изпълнява важна роля във филма Cauliflower.’ Предстоящият й филм C.S.I Sanatan в момента се разработва и ще бъде пуснат, след като Vasanthi излезе от Bigg Boss Season 6.

Васанти Кришнан Гадже и запознанства

С кого се среща Васанти Кришнан? Васанти Кришнан беше забелязана да прекарва дните си като сама жена през последните години. Не е свързана с нито един привлекателен мъж. Тя обаче иска да бъде с някой важен в живота й. Феновете с нетърпение очакват новините за връзката на Vasanthi с Bigg Boss сезон 6 на телугу. Bigg Boss сезон 6 има много горещи парчета като Aditya, Raj, Surya, Arjun и други. Кой знае, Vasanthi може да напусне програмата, след като се забърка с един от тях.

Популярни Публикации