Ванеса Нагоя- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Ванеса Нагоя е добре известна с канала си в YouTube. Модните дневници, публикации и ежедневни влогове на Ванеса Нагоя й спечелиха 140 000 абонати и общо 8 милиона гледания на нейния уебсайт. научете повече за Ванеса Нагоя Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Ванеса Нагоя
Псевдоним Ванеса
Известен като YouTube звезда
Възраст 18 години
рожден ден 9 август 2002 г
Родно място Калифорния
Знак за раждане Лео
Националност Две (полутайвански и полу-японски)
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност милион – милиона.
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Ванеса Нагоя, възраст, семейство

Коя е Ванеса Нагоя? Тя е родена в Калифорния на 9 август , 2002. Нейната зодия е Лъв и тя е такава 18 годишен . Тя е едновременно наполовина тайванка и наполовина японка. Ванеса не е разкрила самоличността на родителите си. Тя обаче има по-голям и по-малък брат. Тя прекара шест години в гимназията, играейки волейбол.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Ванеса Нагоя? Няма подробности за измерванията на тялото на Ванеса или размера на роклята онлайн. Тя обаче има черна коса и кафяви очи. Ванеса е запазила интимните си неща за себе си и като цяло се е сдържала. Тя изглежда наистина грижовно и весело момиче и очевидно обожава зрителите си в YouTube.  Ванеса Нагоя

Ванеса Нагоя позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на социалните мрежи, Ванеса участва повече в други платформи, отколкото в YouTube. Нейният акаунт в Instagram има 72,3 милиона зрители, а каналът й в YouTube има 365 милиона абонати. Ванеса често публикува видеоклипове на страницата си в YouTube. Освен това тя често качва снимки, на които се мотае с връстниците си и ходи на излети.

Ванеса Нагоя Нетна стойност

Колко богата е Ванеса Нагоя? Нетната й стойност се оценява на между милион – милиона. Нетната й стойност през предходната година (2018) варираше между 0 000 – милион . Ванеса ги получи чрез работата си като YouTuber. Тя е добре познат YouTuber.

Професионален живот, кариера и стил на живот

През август 2018 г. тя пресъздаде снимки на Instagram звездите Ема Чембърлейн, Ели Туман и Хана Мелош. На 3 юли 2014 г. тя публикува първата си песен, My Best Friend Makes Me Into Her. Тя публикува видеоблога Какво момчетата от гимназията наистина търсят в момичетата! на 18 септември 2018 г.

Най-известният й запис с над 400 хиляди споделяния беше този. Тя отделя много време на страницата си в YouTube и редовно качва нови публикации. Ванеса вече се е утвърдила като популярен YouTuber и няма съмнение, че ще продължи да напредва в бъдеще.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Ванеса Нагоя? Не са известни ясни подробности за състоянието на връзката на Ванеса. Може да се среща с някого. Тя, от друга страна, го е запазила в мистерия. Установено е обаче, че тя прекарва много време с връстниците си и обича да излиза с тях. Сега тя се радва на наистина задоволен живот.

  Инфографика за биография на Ванеса Нагоя

Биография на Ванеса Нагоя

Факти

  • Модните дневници, публикации и ежедневни влогове на Ванеса Нагоя й спечелиха 140 000 абонати и общо 8 милиона гледания на нейния уебсайт.
  • Най-известният й запис с над 400 хиляди споделяния беше този.
  • Тя отделя много време на страницата си в YouTube и редовно качва нови публикации.

научете повече за Peter Stormare >>>

Популярни Публикации