Ванеса Лусидо- Биография, възраст, нетно състояние, гадже, височина

ванеса лусидо е известна бизнесдама в Съединените щати. Ванеса Лусидо е основател и главен изпълнителен директор на ROC Equipment, сондажна компания. Тя нашумя след участието си в риалити шоуто „Проклятието на остров Оук“.

Бързи факти

Пълно име: ванеса лусидо
Пол: Женски пол
Професия: Бизнес дама
Държава: елен
Семейно положение: женен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
Религия християнството
образование Университет на Юта
баща Лу Лусидо
Братя и сестри (две)
деца (един)

Биография и ранен живот

ванеса лусидо е родена в Съединените американски щати през 1990 г. Към 2021 г. тя е на 31 години и е с американска националност. По същия начин тя вярва в християнството.

Преминавайки към семейството си, тя е родена от баща си, Лу Лусидо, а името на майка й е неизвестно. Баща й е управлявал сондажна компания и тя се е научила да сондира от малка. Майка й, от друга страна, беше единствената жена в Олимпийския комитет на Солт Лейк Сити през 2002 г.По същия начин тя има двама братя, чиито имена не разкрива. Леля й също е собственик на фирма за взривни работи. Родителите й също закупиха ферма, когато тя беше само на четири години. Тя е израснала около коне и сондажи. По отношение на образованието си тя е завършила местно частно училище. След това се записва в университета на Юта, където получава бакалавърска степен по изкуства по хуманитарни науки и бизнес. Освен това през 2016 г. тя получава магистърска степен по бизнес администрация от същия университет.

Височина и тегло

Красивата бизнесдама е с руса коса и зашеметяващи сини очи, които допълват мерките й на тялото. Нейните действителни физически статистически данни, като височина, тегло, размер на гърдите-талията-ханша и т.н., не са налични.

Професионален живот

Ванеса научи всеки аспект от сондажната индустрия в компанията за сондиране на баща си, Becho Inc. Тя споделяше работното място с двамата си братя. Тя работи като директор по безопасността в Becho Inc. от 2008 г. до 2011 г. През 2011 г. семейството продава Becho Inc. След това баща й основава ROC Equipment. Баща й беше трагично убит при инцидент, свързан с индустрията през 2012 г.

Очакваше се, че бизнесът на семейство Лусидо ще бъде ръководен от първия от тримата братя и сестри, завършили колеж. Тя беше първата жена, получила бакалавърска степен, както и бакалавърска степен. и MBA. Преждевременната смърт на баща й я научи да бъде смела, интелигентна и решителна. Тя най-накрая започна работа като главен изпълнителен директор на ROC Equipment на 26-годишна възраст. ROC Equipment се превърна в производител на оборудване за основи за милиони долари.

Нейното обучение по безопасност и опит в областта на изпълнителите бяха изключително полезни. Въз основа на своя опит, умения и опит, тя също така проектира подобрения на тяхното оборудване. Тя също участва активно в събитията на компанията. Тя е член на ASCE, DFI и ADSC, както и изложител на техните събития. Ванеса също е член на комитета на фондациите на DFI Women in Deep. Тя работи в работната група за сондажни платформи. Тя е и основател на компания за детски играчки.

Нейните усилия са представени в шестия сезон на телевизионния риалити сериал на History Channel Curse of Oak Island. В сериала тя се вижда да помага на търсачите на съкровища Рик и Марти Лагина при разкопките на сондаж H8.

Vanessa Lucido Нетна стойност

Точната нетна стойност и заплата на Ванеса все още не са оповестени, но няма съмнение, че тя е добре компенсирана, с Нетното състояние на Ванеса Лусидо се оценява на 1 милион към октомври 2022 г.

Ванеса Лусидо Гадже и срещи

Семейното положение на Ванеса е неизвестно. Въпреки че има силна връзка със семейството и приятелите си, няма индикации или доказателства, че тя се среща или има гадже. Според някои източници тя е майка на дете. То обаче остава необосновано поради липса на информация за брака й и самоличността на детето.

Популярни Публикации