Валери Сегрест ще бъде представена като един от съдиите на готвачи срещу диви

Готвачи срещу дивите Сезон 1 ще бъде излъчено на 26 септември 2022 г. По време на цялото приключение кандидатите ще бъдат домакини от Валери Сегрест, специалист по диви храни, който също подчертава необходимостта от спазване на здравословни диети. Всеки епизод на Chefs vs. Outdoors ще показва световноизвестни готвачи, търсещи в дивата природа необходимите съставки за приготвяне на възхитителни ястия. За да изпълнят своите кулинарни предизвикателства, участващите готвачи ще трябва да се изправят пред множество рисковани начинания по време на своя лов в дивата природа.

Според официалния синопсис на шоуто:

Готвачи и специалисти по оцеляване ще се състезават, за да задоволят известния готвач и изследовател Киран Джетуа и експерта по диви храни Валери Сегрест, които ще оценяват способността на състезателите да създадат най-добрата петзвездна вечеря, използвайки продукти, добити от бреговете на Британска Колумбия.По-нататък се казва:

Никога не е било по-трудно да достигнеш върха на кулинарната индустрия. Във всеки епизод на Chefs vs. Wild двама отделни готвачи от световна класа ще бъдат захвърлени в пустинята и ще бъдат изправени пред предизвикателството да оцелеят и да съберат достатъчно диви продукти, за да приготвят достойна за ресторант петзвездна вечеря.

Валери Сегрест от Chefs vs. Wild е член на индианското племе Muckleshoot.

Валери Сегрест е диетолог, който се фокусира върху регионални и традиционни ястия. Тя е член на индианското племе Muckleshoot, което се застъпва за опазване и подобряване на околната среда, възможности за образование и социални услуги. Тя работи като координатор на проекта Muckleshoot Food Sovereignty в своята общност. Сегрест също така служи като инструктор по хранене в Програмата за традиционни растения на Northwest Indian College. Тя ръководи членовете на племенната общност в местни инициативи за изграждане на културно подходящи и адекватни от хранителна гледна точка устойчиви хранителни системи, използвайки основан на общността изследователски метод за участие.

 Валери Сегрест

По отношение на образованието домакинът на Chefs vs. Wild получи бакалавърска степен по хранене от университета Bastyr. След това тя получава магистърска степен по околна среда и общност от Антиохийския университет. Сегрест също е работил в Института по селско стопанство и политика за търговия с храни като сътрудник по храните и общността. В продължение на повече от десетилетие тя е посветила своя опит в областта на храненето и науката за човешкото здраве в подкрепа на движението за хранителен суверенитет и разпалване на мерки за хранителна сигурност. Нейната стратегия и социални приноси се основават на обучение, повишаване на осведомеността и премахване на пречките пред придобиването на традиционни храни за племенните популации в цяла Северна Америка.

През годините е получила различни квалификации в усъвършенствани билкови изследвания. Segrest също така е провел значително проучване на историческите и традиционни хранителни и медицински системи на крайбрежните племена Salish в Западен Вашингтон.

 Валери Сегрест

В рамките на 10 години тя е съавтор на много книги, включително Feeding the People, Feeding the Spirit: Revitalizing Northwest Coastal Indian Food Culture и Feeding Seven Generations: A Salish Cookbook. Като сътрудник на Kellogg Food and Community Fellow в Института по селско стопанство и търговска политика, домакинът на Chefs vs. Wild успя да обсъди работата на движението за хранителен суверенитет с публика на местно, национално и световно ниво. Освен това тя беше представена в списанието Day Day, Food Network Magazine и кампанията на J.Jill за вдъхновени жени през 2019 г.

Популярни Публикации