Валентина Карнелути - Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Валентина Карнелути е актьор, режисьор, поет, продуцент и писател от Италия. Валентина Карнелути стана известна, въпреки че прекарваше по-голямата част от времето си в жонглиране на работата и социалния живот. Научете повече за Валентина Карнелути Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Валентина Карнелути
Дата на раждане 06 февруари 1973 г
Възраст 49 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 10
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия актриса, режисьор, автор, продуцент, писател
Държава Италия
Височина 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло 64 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Милано, Ломбардия
Националност Италиански
баща Франческо Карнелути
деца Две (Нила Карнелути, Суни Приско)
Facebook Валентина Карнелути във Facebook
Twitter Валентина Карнелути в Twitter
Instagram Валентина Карнелути в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Валентина Карнелути
IMDB Валентина Карнелути IMDB
Седмица Валентина Карнелути Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Валентина Карнелути, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Валентина Карнелути? Валентина Карнелути е родена в Милано, Ломбардия, Италия, на 6 февруари 1973 г. В момента известната актриса е на 49 години и е италианка по националност. Франческо Карнелути, венециански актьор и продуцент, я ражда преди 47 години.

По същия начин тя владее италиански, английски, френски, испански и португалски. Въпреки факта, че няма никакви подробности за нея. Тя, от друга страна, обича да пътува и е посетила много нации.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Валентина Карнелути? Валентина Карнелути е висока 5 фута 2 инча и тежи 64 килограма. По същия начин тя има прекрасна тъмнокафява коса и тъмнокафява кожа.

  Валентина Карнелути

Валентина Карнелути позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Валентина Карнелути и социални медии

Каква е нетната стойност на Валентина Карнелути? 46-годишната зашеметяваща актриса е популярна в платформи за социални мрежи като Twitter и Instagram. Тя вече има над 9K последователи в Instagram (@valentinacarnelutti), над 12K последователи във Facebook (@noipazzidivalentinacarnelutti) и над 3K последователи в Twitter (@carneluttiV).

Тя има много пари като актьор, които може да използва, за да посрещне нуждите си. В момента Валентина Карнелути има нетна стойност между 5 милиона долара към 2022 г. Освен това няма подробности за нейното заплащане или доходи.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Валентина Карнелути започва през 1998 г. Същата година тя се появява във филма Gunslinger’s Revenge. През 2003 г. тя изобразява Франческа Карати във филма 'Най-доброто от младостта'. През същата година тя се появява във филма Instructing the Core като героя Силвиета. По същия начин тя участва във филма от 2007 г. Manual of Love 2. Тя си сътрудничи в три филма през следващата година (2008). Първият беше Quiet Chaos, в който тя играеше Mamma 1, вторият беше Tutta la vita davanti, в който тя играеше Мария Киара, а третият беше The Dust of Time. Тя също се появява във филма от 2009 г. Червените сенки Маргарита.

По същия начин тя играе ролята на Маргарита във филма 'Червените сенки'. През 2016 г. тя се завърна с големия хитов филм на деня, Like Crazy. Тя се появи във филма от 2019 г. The Fakir of Venice. Световната му премиера беше през април 2009 г. на индийския филмов фестивал в Лос Анджелис.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Валентина Карнелути? Валентина Карнелути никога не е била омъжена. В момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху работата си и отделя повече внимание на себе си. Суни Приско е родена през 1991 г., а Нила Карнелути е родена през 1992 г. За съжаление няма налична информация относно техния родител.

Тя не се е срещала с никого от последния си годеж. Тя рядко говори за личния си живот във вестниците или като цяло и не е правила публични изявления за своите афери. Освен това тя се опита да запази нещата в тайна.

Факти

  • Валентина Карнелути е актьор, режисьор, поет, продуцент и писател от Италия.
  • Валентина Карнелути стана известна, въпреки че прекарваше по-голямата част от времето си в жонглиране на работата и социалния живот.
  • По същия начин тя играе ролята на Маргарита във филма 'Червените сенки'.
  • През 2016 г. тя се завърна с големия хитов филм на деня, Like Crazy.

Популярни Публикации