Valensoloella- възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Валенсолоела е знаменитост в социалните медии, известна с акаунта си valensoloella13 в TikTok. Тя е добре известна със своите дублажи и синхронизиране на устни, докато е модел и си прави селфита. През декември 2018 г. тя стартира своя канал TikTok. Научете повече за нетната стойност на Valensoloella, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Валенсолоела
Псевдоним Валенсолоела
Възраст на 23 години
рожден ден 13 януари 1999 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Венецуела
Националност венецуелски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 300 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Valensoloella Възраст и националност

На колко години е Valensoloella? Валенсолоела е родена на 13 януари 1999 г , във Венецуела. Тя е на 23 години към 2022 г . Тя е венецуелска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Valensoloella и други подробности за семейството. Valensoloella също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Valensoloella? Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи около 54 кг. Valensoloella има кафява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.Valensoloella Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Valensoloella? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Valensoloella има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към октомври 2022 г , нетната стойност на Valensoloella се оценява на 300 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Valensoloella придоби огромна популярност в социалните медии и е последвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Valensoloella? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 300 000 долара към 2021 г
  • Тя е родом от Венецуела.
  • И тя, и Ел Руфас са известни венецуелски TikTok звезди.

Научете повече за нетната стойност на Aleta.raene, биография, възраст, националност, връзка

Популярни Публикации