Valarie Allman- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Валари Каролин Алман , по-известна като Валари Алман, е лекоатлетка от Съединените щати. Състезава се по хвърляне на диск. Коронният триумф на Алман дойде, когато тя спечели златен медал на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Тя беше седемкратна All-American в Станфордския университет, където постави множество рекорди и спечели множество отличия. През 2018 г. е републиканска шампионка.

Бързи факти

Празнувано име Валари Алман
Възраст 26 години
Псевдоним Валари
Рождено име Валари Каролин Алман
Рождена дата 1995-02-23
Пол Женски пол
Професия Спортист
Място на раждане Нюарк, Делауеър
Родена нация Съединени щати
Националност американски
Известен с Спечели златен медал в хвърлянето на диск на Олимпийските игри в Токио през 2020 г
баща Дейвид Алман
Майка Лиза Алман
Братя и сестри 1
Братя Кевин
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Хороскоп Риби
Гимназия Гимназия Силвър Крийк
Колеж / университет Станфордски университет
Височина 1,83 м (6 фута)
Тегло 165 фунта (75 кг)
Тип тяло Атлетичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно русо
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неомъжена
гадже Нито един
Източник на богатство Лека атлетика (парични награди, спонсорства, одобрения, бонуси)
Нетна стойност Около 4 милиона долара

Биография на Валари Алман

Валари Алман е родена на 23 февруари 1995 г. Валари Каролин Алман е нейното рождено име. Нейното родно място е в САЩ, в Нюарк, Делауеър. Тя е гражданин на Съединените щати. Баща й Дейвид Алман и майка й Лиза Алман я раждат. Тя е от кавказки произход и изповядва християнството. Кевин, нейният по-голям брат, е единственият й брат и сестра. Нейният астрологичен знак е Риби.

Нейната образователна история включва гимназия Силвър Крийк. Тя е двукратна държавна шампионка 4A. През 2012 г. тя разби 18-годишен държавен рекорд с последно хвърляне от 164-0. Тя спечели наградата Gatorade Colorado Girls Lack and Field Athlete of the Year през 2012 г. Тя спечели Arcadia Invitational през 2013 г. с третото най-добро хвърляне в историята на срещата. Докато е в гимназията, тя поставя 29 рекорда за срещи и 11 точки на стадион. Тя е колегия в това училище. През 2013 г. завършва гимназия. Тя посещава Станфордския университет, след като завършва гимназия. Тя беше призната за All-American седем пъти по време на бакалавърската си кариера за забележителните си постижения. През 2017 г. тя спечели B.S. по продуктов дизайн от Станфорд. Тя продължи магистърската си степен там, въпреки че в момента е в отпуск, за да тренира на пълен работен ден.Валари Алман Височина, Тегло

Колко висока е Валари Алман? Валари Алман е висока 1,83 метра. Теглото й е 165 паунда. Тя има тънка, атлетична фигура. Очите й са сини, а косата й е тъмно руса. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

  Валари Алман

Валари Алман с баща си (Източник: Pinterest)

кариера

  • Валари Алман започва да се състезава по лека атлетика в ранна възраст.
  • На световното първенство за юноши през 2014 г. тя взе сребро. Тя отиде в Станфордския университет и беше седем пъти All-American.
  • На Лятната универсиада през 2017 г. тя представляваше Съединените щати. Тя получи сребърен медал за страната си. По-късно тя се състезава за САЩ на Световното първенство през 2017 г.
  • През 2018 г. тя беше коронясана за национален шампион. Тя взе бронз на Световната купа по лека атлетика през 2018 г. Тя взе сребро на 2018 NACAC Championships. Тя зае девето място на Световното първенство на IAAF през 2019 г.
  • Тя постигна личен рекорд със 70,15 м през 2020 г. Тя зае седмо място на Световното първенство през 2019 г. Тя също беше златен медалист в 2019 Toyota USATF Outdoor Championships. Тя спечели място на Олимпийските игри в Токио през 2020 г., след като спечели злато в отборните изпитания. Тя постави нов връх в кариерата си, когато спечели златен медал на Летните олимпийски игри през 2020 г. Работи в Тексаския университет като асистент доброволец.

Valarie Allman Net Worth

Колко богата е Валари Алман? Валари Алман получава пари чрез спортната си професия. Участва в хвърлянето на диск като лекоатлетка. Приходите на Олман като олимпийски златен медалист идват от парични награди, бонуси, договори, заплати, спонсорства и одобрения. Тя печели много пари, като печели шампионати. Тя е много добре възнаградена за работата си в Тексаския университет. Тя също е спонсорирана от Oiselle и New York Athletic Club. Към октомври 2022 г. се съобщава, че нейното нетно състояние е в диапазона от 4 милиона долара.

Факти

  • Тя е талантлива танцьорка.
  • През 2012 г. тя е класирана на четвърто място сред всички гимназисти по хвърляне.
  • Треньорът Зебулон Сион наблюдава нейните тренировки.

Популярни Публикации