Вадим Сорокин- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Вадим Сорокин е руска публична личност и работещ човек. Той е баща на руската измамница Анна Сорокин. Преди да преминем към баща й, нека ви разкажем малко за Анна. Анна е 31-годишна жена, която преди това е измамила няколко банки, хотели и ресторанти под прикритието на Анна Делви.

Бързи факти

Пълно истинско име Вадим Сорокин
Псевдоним Вадим
Популярни за Дъщеря му Анна Сорокин
език английски, руски, немски
Зодия Не се знае
Националност Немски
Етническа принадлежност Руски
Нетна стойност k милиона USD (приблизително)
Име на училище Местна гимназия
образование Завършвам
Възраст (към 2022 г.) 60-61 години.
Професия Бизнес
Дата на раждане ч/б 1960-1961
Място на раждане Русия
Сегашен адрес Германия
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Вадим Сорокин

Вадим е роден в Домодедово, Московска област, Русия, в семейство на руснаци. Той не е давал лично интервю, за да даде информация за себе си, тъй като е просто публична личност. Спецификата на неговото обучение остава загадка за медиите. Той също не се вижда в социалните медии, което прави невъзможно да се научи за ранния му живот. Освен това, дъщеря му Анна е добре образовано момиче, което завършва гимназия през 2011 г. и след това заминава за Лондон, за да завърши обучението си в Central Saint Martins. Тя обаче не завършва обучението си в Central Saint Martis и се връща в Германия, където по това време са нейните родители. Дъщерята на Вадим в крайна сметка се премества в Париж и започва да работи под псевдонима Анна Делви.

Височина и тегло на Вадим Сорокин

Вадим е висок 5 фута 10 инча . Той тежи приблизително 80 кг (121 фунта). Има прекрасни топли сиви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Вадим Сорокин

Нетната стойност на Вадим Сорокин

Колко е нетната стойност на Вадим Сорокин? на Вадим доходите са скромни, тъй като той е редовно работещ човек, живеещ в Германия. Той разкри, че е бил шофьор на камион и че сега управлява собствена компания. По-рано Вадим каза пред обществеността, че никога не е искал пари от дъщеря си. Той каза, че Анна никога не му е изпращала пари и вместо това предпочита да вземе назаем от него. Всичко това предполага, че Вадим има нетна стойност от около 000 USD към октомври 2022 г.

кариера

Вадим разкри, че е женен. Вадим никъде не разкрива името на жена си. И двамата обаче се женят между 198 и 1990 г. В Германия съпругата му управлява скромен магазин за смесени стоки. Първото им дете, момиче, се ражда на 23 януари 1991 г. след брака им. Дъщеря им се казваше Анна. Второто дете на Вадим, момче, се роди няколко години след Анна. Името на сина му все още не е обявено. Но детето на Вадим вече е извън юношеството си. Освен това, след като дъщерята на Вадим беше осъдена, той каза, че се е отрекъл от дъщеря си, когато е била осъдена на затвор. Вадим каза, че няма представа как дъщеря му се е забъркала в някоя от тези измами. Той каза, че той и съпругата му са отгледали дъщеря си с високо ниво на знания.

Съпруга и брак на Вадим Сорокин

Коя е съпругата на Вадим Сорокин? Подробностите за работата на Вадим бяха публикувани преди процеса на дъщеря му през 2019 г. Вадим е работил за NKS Transport Company като шофьор на камион. След това се издига в редиците на корпорацията, където работи като шофьор на камион, за да стане изпълнителен директор. Вадим подаде оставка от ръководния си пост през 2013 г., когато фирмата му обяви фалит. Тогава той обмисля да напусне работата си и да създаде собствена компания. След това основава собствена компания за отопление и климатизация. Освен това той управлява семеен бизнес за електроинсталации.

Популярни Публикации