Във връзката на Маделин Дамски и Дариус Добре

Приятелката на Дариус Добре е Маделин Дамски . В професионален план жената се смята за знаменитост в социалните медии с голям брой последователи в Instagram. Маделин обича да танцува и често е виждана да публикува рекламни кадри за Lounge Underwear. Маделин стана известна след връзката си с г-н Добре.

Бързи факти

Пълно име Маделин Дамски
Първо име Маделин
Фамилия Дамски
Професия Приятелка на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Паунд
Семейно положение Отношение
Връзка с Darius Dobre
нетна стойност 300 000
Височина 170 см
нетна стойност 0 хил
Дата на раждане 27 септември 1996 г
Възраст 25 години

Кога Маделин за първи път срещна Дариус?

Сензацията в социалните медии и Дариус започнаха да се срещат през 2019 г. Дариус предпочита да пази личния си живот в тайна. Той не можа да се спре да публикува снимката с Маделин в Instagram. Дариус със сигурност показа тяхната привързаност. Дариус често се вижда в Twitter да поздравява Маделин за постигането на амбицията й да посещава избраната от нея институция. Личи си, че той е много щастлив и доволен, че я има в живота си. Двойката се вижда предимно да прекарва качествено време заедно и да се влюбва.

Научете повече за гаджето на Мадлин.

Дариус, нейният приятел, е добре известен като известен YouTuber. Роден е в Мериленд, САЩ. Дарий беше син на Аврелия Добре и Боз Мофид. Майка му е от Румъния, но се е преместила в САЩ. Майка му е известна олимпийска гимнастичка, докато баща му е известен треньор по гимнастика. Освен това той беше придружен от трима по-малки братя, наречени Маркъс, Лукас и Сайръс. Дариус и неговите братя и сестри управляват YouTube канала на Dobre Brothers от 5 юни 2017 г.  Маделин Дамски

Те спечелиха над 10,7 милиона членове за кратък период от време. Техният канал включва неща като предизвикателства, скечове, гимнастика, безумни шеги, отговори и хумористични влогове. Маделин често може да бъде видяна в неговия канал. Предполагаме, че посвещават цялото си време на YouTube и са го направили своя работа на пълен работен ден. Всеки петък и събота момчетата качват филмите си в YouTube.

Акаунтите на Дариус Добре в социалните медии

Той е много активен и известен в социалните медии поради участието си в развлекателната индустрия. Може да го намерим в Twitter като @dariusdobre. Той има 1,4 милиона последователи в Instagram. Освен това той има 124,4 хиляди последователи в Twitter. Не само това, но Дариус има над 4,9 милиона последователи и 38,8 милиона харесвания в TikTok. Дариус, от друга страна, е активно ангажиран в подкрепа на Yoobi, BodyBlendz, Zoological Wildlife Foundation и много други организации.

  Маделин Дамски

Освен това, можем да видим Дариус и Маделин да споделят любимите си снимки в Instagram и да ги надписват с mi amor или да пожелават на Маделин рождения й ден, да я хвалят и да я обявяват за най-добрата приятелка или дори да празнуват рождения му ден с неговото момиче, както и да щракнете върху селфи в Санта Моника, Калифорния и да напишете Маделин като негов ангел, или огледалното селфи и да го надписвате, докато тя изважда най-доброто от него и много други. Освен годеницата му, можем да видим Дариус да държи птица, него с кучета, да споделя снимка от детството си с родителите си, да тръгва на пътешествие с приятели и братя, превозни средства, мотоциклети, партита край басейна и да прекарва време сред природата, наред с други неща , в неговия Instagram.

Нетна стойност

Маделин Дамски е силна жена. Сега се смята, че нетното състояние на Маделин е 1 милион долара към октомври 2022 г . Предполагаме, че тя също е направила повече чрез TikTok, тъй като несъмнено е превзела света на TikTok като буря. Нейното име и слава й спечелиха 2,9 милиона последователи. Нейното чувство за хумор, оригиналност и харизма никога не успяват да удивят публиката. Тя е добре известна със своите вирусни видеоклипове едно по едно.

Популярни Публикации