Във връзката между Сара Полсън и Холанд Тейлър

Сара Полсън и гаджето й Холанд Тейлър са две от най-великите личности на Холивуд. Но те имат повече общо от просто страст към актьорството. Те започнаха да се срещат през 2015 г. и все още са силни. Те безспорно са влюбени и феновете не могат да им се наситят.

Тейлър току-що завърши представлението си извън Бродуей и Полсън отдаде почит на дългогодишната си любов.

Тази вечер е последната вечер от концерта на @hollandtaylor. Обичам я в продължение на седем години и още повече, а днес, когато тя подготвя това шоу за кацане, я обичам още повече. Тя е истински артист по душа. Обожавам гениите. Това е абсолютно правилно.Полсън продължи да хвали гаджето си, като каза, че е доволна да сподели живота си с Тейлър, на чиято креативност се възхищава. Тя завърши статията си, като каза, че обича, цени и обожава партньора си, подобен на съпруга.

Цели на връзката: Сара Полсън и Холанд Тейлър

Двойката първоначално се срещна на вечеря през 2005 г., въпреки че и двамата се срещаха с други хора по това време. Докато съпругът й имаше връзка, Полсън се виждаше с актрисата Чери Джоунс. Въпреки факта, че бяха с други хора, между тях сякаш прехвърчаха искри. Полсън каза пред The ​​New York Times през 2016 г., че нейният спътник е най-прекрасната дама, която някога е виждала.

 Сара Полсън

Десетилетие по-късно пътищата на актрисите се пресичат отново и този път те се следват и си изпращат DM в Twitter. По време на участие в Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен през януари 2019 г., актрисата от Ratched обсъди как са се запознали.

Това е сложна история. За първи път се срещнахме преди много време. Бях с друга, тя също. Някак си се разминахме, след това започнахме да се следваме в Twitter и тогава… тя разказа.

Холанд Тейлър се е промъкнал във вашите DM? попита Били Айхнер, който също беше посетител. Тя наистина го направи, да, наистина е прекрасно, каза Полсън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара Полсън (@mssarahcatharinepaulson)

Холанд Тейлър и Сара Полсън потвърждават връзката си

Тейлър разкри връзката си с дама, по-млада от нея през ноември 2015 г., въпреки че не разкри самоличността на Полсън. Месец по-късно актьорът от „Двама мъже и половина“ сподели селфи с Полсън, предизвиквайки предположения. Двойката не обяви връзката си до март 2016 г., когато тя говори за своята сексуалност в интервю за The New York Times.

Полсън призна, че е била напълно влюбена в Тейлър, но намира вниманието и възрастовата разлика във връзката й за странни.

 Сара Полсън

Има нещо трогателно в това да си с някой по-възрастен. Вярвам, че има по-добро уважение към времето, това, което имате заедно и това, което е важно, което може да направи малките неща да изглеждат незначителни. Той хвърля вид ярка светлина, смесена с вид разсеяна светлина върху нещата, каза актрисата.

Въпреки факта, че се вижда с жена, Полсън каза, че не иска да назовава сексуалността си, защото това би я накарало да се чувства затворена, което не искаше.

Популярни Публикации